Kattoremontti & Kattotyöt Varkaus

Kattokorjaus-palvelun tekemät kattoremontit ja kattotyöt Varkaudessa hymyilyttävät, sillä ei ole aivan tavallista saada näin hyvää kattopalvelua näin edullisesti. Katon uusimisessa, korjaamisessa ja huoltamisessa osoittamamme asiantuntemuksen ja paneutumisen laatua ei kenenkään käy kiistäminen. Laadusta ja huolellisuudesta huolimatta kattoremontti ja kattoikkunoiden uusimisen kaltaiset muut kattotyöt hinnoitellaan varsin maltillisesti. Yksityisasiakkaalla on oikeus hakea niistä kotitalousvähennystä, ja me olemme tasoittaneet tien sopivalla rahoitukselle linkkaamalla sellaisen kotisivuillemme.

Jos omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto on huopakatto, ei vaativinkaan kuluttaja tai taloyhtiö tule pettymään palveluumme. Tunnemme huopakatot läpikotaisin, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Myös tiilikattoihin ja peltikattoihin liittyvät työt toteutetaan pettämättömällä ammattitaidolla.

Tarvittaessa kerromme lisää erilaisista kattotöistä, joita kattoremonttiin voidaan yhdistää. Välikaton tuulettuminen on äärimmäisen tärkeää kattorakenteiden kunnon kannalta, siksi saatamme suositella uusia IV-hormeja tai alipainetuuletinta. Rakennuksen energiatehokkuus saadaan kohdilleen uusilla eristeillä, ja lintuverkkojen avulla aluskate vaurioituu huomattavasti epätodennäköisemmin. Niin kattoturvatuotteet kuin läpivientien suojapellityksetkin voi teettää peltisepäntyönä. Ottakaa yhteyttä myös Heinävedellä, Joroisissa, Leppävirralla, Rantasalmella ja Savonlinnassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varkaudessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varkaudessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varkauden alueella!