Huopakattoremontti Varkaus

Huopakattoremontti Varkaus, me kunnostamme kuluneen huopakattosi ammattivoimin, kun sen aika on. Ja vaikket olisikaan ihan varma siitä, millaisessa kunnossa huopakattosi todella on, voit kutsua kokeneet kattoalan ammattilaisemme kartoittamaan lappeillasi vallitsevaa nykytilaa.

Selviä merkkejä huopakattoremontin tarpeesta ovat esimerkiksi tunkkainen sisäilma, yläpohjasta löytyvä home ja kauttaaltaan kulunut tai muutoin huonokuntoinen huopakate.  Ja vaikkei merkkejä vuodoista tai vaurioista vielä olisikaan ilmassa, mutta huopakatto on tullut iän puolesta tiensä päähän, on huopakattoremontti viisasta toteuttaa mieluummin etupainotteisesti kuin katsoa, kauanko se vielä kestää kaikenlaisia koettelemuksia. Vaurioitunut huopakatto on nimittäin riski koko rakennuksen kannalta.

Me toteutamme Varkaudessa sellaiset huopakattoremontit, joiden avulla pääset kerralla eroon monista kiusallisista vaivoista, murhetta aiheuttavista kulumista ja huopakaton kestävyyteen liittyvistä huolista. Ei siis enää asumismukavuuteen vaikuttavia sisäilmaongelmia tai nuhjuiselta näyttäviä lappeita!

Koko Pohjois-Savo saa uudet huopakattonsa meiltä rakennuksen sijainnista riippumatta – me saavumme niin kaupungin keskustaan, taajamaiden ulkopuolelle, saarikohteisiin kuin keskelle metsääkin. Meille voit soittaa huopakaton ongelmien yllättäessä Varkautta kauempaakin – toiminta-alueeseemme kuuluvat myös esimerkiksi Leppävirta, Joroinen, Kangaslampi, Konnuslahti, Näätänmaa ja Kangasmaa. Ole siis reippaasti yhteydessä, mikäli huopakattoremontti kiinnostaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varkaudessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varkaudessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varkauden alueella!

Palahuopakattoremontti Varkaus – uusi, näyttävä palahuopakatto nostaa parhaimmillaan koko kohteen arvoa

Palahuopakattoremontti Varkaus, on syytä toteuttaa riittävän ajoissa, joten älä jää aikailemaan, vaan tilaa se meiltä. Ennakoimalla saatetaan selvitä pelkän pintahuovan sekä alushuovan eli aluskermin vaihdolla, mikä tietysti säästää kukkaroakin. Mikäli vuodon myötä kosteus ehtii kuitenkin levitä rakenteisiin, pitää märät eristeet ja laudoituksetkin uusia.

Mitä laajemmalle kosteus pääsee tunkeutumaan, sitä enemmän vauriot alkavat nostaa päätään arjessakin. Niin palahuopakaton eristävyys kuin rakennuksen julkisivukin kärsivät. Lämmityskulut kohoavat taivaisiin, kun märät eristeet eivät toimi tarkoituksen mukaisesti eristävinä elementteinä ja koko kohteen arvo saattaa laskea ränsistyneen palahuopakaton vaikuttaessa sen yleisilmeeseen.

Ota siis härkää sarvista ja päivitä vanha palahuopakatto uuteen palahuopakattoremontin avulla. Voit kustomoida uudesta palahuopakatostasi juuri sellaisen kokonaisuuden, joka parhaiten palvelee tarpeitasi. Voimme esimerkiksi asentaa lappeilla työskennellessämme palahuopakatolle erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä, jotka tekevät siitä niin turvallisemman, näyttävämmän kuin käytännöllisemmänkin kokonaisuuden. Meiltä saat niin lumiesteet, kattosillat, palotikkaat, aurinkopaneelit, pieneläinesteet kuin kattoikkunatkin. Kattoalan moniosaajina voimme myös esimerkiksi lisäeristää yläpohjan ja pellittää piipun. Asiakkaanamme saat jopa valita itse palahuopakatteen värin ja kattolaattojen muodon. Tilaa siis Varkaudessa palahuopakattoremontti meiltä, niin parhaimmillaan voit tienata kaikki kattoosi investoimasi rahat takaisin asuntomarkkinoilla, kun uusi katto nostaa koko rakennuksen arvoa!

Huopakaton uusiminen Varkaus kannattaa monestakin syystä, oli kyse millaisesta katosta tahansa

Huopakaton uusiminen Varkaus, koska kaikki katot kaipaavat ajoittain päivitystä – ja mehän päivitämme ne! Oli kyse sitten isomman asuinrakennuksen, kuten vaikkapa omakotitalon katosta tai vaihtoehtoisesti jonkin pikkuruisen piharakennuksen rähjääntyneistä lappeista. Paljon tehneinä kattoalan konkareina niin autotallien, grillikatosten, pihavajojen kuin rantasaunojenkin huopakattojen uusiminen on tuttua puuhaa.

Huopakatot ovat tuttu näky erilaisten piharakennusten kohdalla – ovathan ne varsin monipuolisia, erilaisiin ympäristöön sopivia ja helposti mukautettavia kattoja. Huopakattojen suuri suosio on peräisin niiden helppohoitoisuudesta, kestävyydestä, pitkäikäisyydestä sekä ajattomasta tyylistä, joka sointuu hyvin niin moderneihin kuin perinteisempiinkin kohteisiin. Elastisesta huovasta saa rakennettua esimerkiksi kulmikkaita mansardikattoja, yksilappeisia pulpettikattoja, jyrkkiä harjakattoja kuin aivan vesitiiviitä tasakattojakin, mikäli oikeanlainen hitsaustekniikka on hallussa. Näin ollen huopakatto on mitä loistavin valinta, jos haluaa katon, josta riittää riemua vielä kauan.

Välttääkseen usein vuotoihin johtavat asennusvirheet, on huopakaton uusiminen syytä jättää ammattilaiselle – oli kyse sitten kuinka pienestä huopakatosta tahansa. Esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen käyttö, huovan ylösnostojen tekemättä jättäminen tai jo ihan vain varomaton lämmenneellä huovalla kävely saattavat osoittautua kohtalokkaiksi virheiksi, jotka voi onneksi välttää kutsumalla Varkaudessa apuun huopakattotöihin erikoistuneet ammattilaiset meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Varkaus, jotta kosteusongelmat jäisivät kerralla historiaan

Palahuopakaton uusiminen Varkaus, me emme vain kunnosta kattoasi huolellisesti, vaan vastaamme myös jokaisesta kattotöihin liittyvästä yksityiskohdasta sekä työvaiheesta. Meillä on nimittäin käytössä avaimet käteen -palvelu, joka takaa sen, että palahuopakaton uusiminen sujuu kannaltasi mahdollisimman mukavasti sekä jouhevasti.

Aloitamme jokaisen palahuopakaton uusimisprojektin aina kartoittamalla katon nykyisen kunnon. Kun sitten tiedämme, mitä on edessä ja olemme muodostaneet kattokohtaisesti kustomoidun tarjouksemme, joka kuulostaa sinustakin järkevältä, voit jättää palahuopakattosi meidän käsiimme. Ja mikäli palahuopakaton uusimisen hinta huolettaa, voit hakea projektia varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Myöskään kotitalousvähennyksen anomista ei kannata unohtaa.

Palahuopakaton uusimista varten kuljetamme paikalle kaikki tarvitsemamme rakennusmateriaalit, työvälineet sekä henkilönostimet paikan päälle Varkauteen. Huolehdimme myös pihasi suojauksesta suojapressulla, johon puramme katolta purettavat huopakerrokset. Palahuopakaton uusimisen toteutamme asennusladonnasta johtuen vähintään yksi kattolape kerrallaan ja kyseessä oleva lape uusitaan niiltä osin kuin on tarpeen. Toki kauttaaltaan kulunut palahuopakatto on uusittava kokonaan – joskus jopa aluslaudoitusta myöten. Asennamme tottakai kaikki tilaamasi kattotuotteet sekä läpiviennit ja varmistamme vielä, että katto toimii kokonaisuutena. Ennen kuin poistumme paikalta, siivoamme vielä kohteen ja hävitämme purkujätteet. Jätä siis kosteusongelmat historiaan ja tilaa palahuopakaton uusimistyöt meiltä!

Meiltä saavat kyytiä myös huopakatoille kertyvät bioroskat ja palahuopakattojen myrskyvauriot

Huopa- ja palahuopakattojen kohdalla vauriot saattavat saapua joskus hiipien, juuri itsestään ilmoittelematta, minkä takia ne toisinaan myös tavataan huomata turhan myöhään. Mutta kun katolle kiipeää säännöllisesti joku alan ammattilainen esimerkiksi toteuttamaan huopakaton puolivuosittaisia huoltoja, on katolla tapahtuvia muutoksia helpompi pitää silmällä. Kun huopakatto pidetään puhtaana ja läpivientien tiiveys sekä kattotuotteiden kiinnitykset tarkastetaan säännöllisesti, ei vuodoille tai esimerkiksi sammaleen kasvulle otollisia olosuhteita pääse syntymään. Ja jos jotain huolta herättävää huopakatolta löytyisikin, päästään tilanteeseen puuttumaan nopeasti. Tilaa siis Varkaudessa huopakaton ja palahuopakaton huollot meillä, niin kattosi pysyy käyttökuntoisena vielä pitkään.

Kovia myrskyjä ja niiden aiheuttamia vaurioita voi kuitenkin olla hankalampaa ennakoida. Joskus esimerkiksi puu saattaa kaatua huopakattoa vasten tai kova tuuli repiä huopia irti lappeista. Mutta onneksi meidän ammattilaisemme taitavat myös erilaiset myrskyvauriokorjaukset. Toisin sanoen, oli kattosi tilanne siis millainen tahansa, voit Varkaudessa kääntyä ongelmien edessä meidän puoleemme!