Kattoremontti & Kattotyöt Vaasa

Kattokorjaus-palvelu on varma valinta kaikkiin kattoremontteihin ja kattotöihin Vaasassa, sekä Vaasan naapurikunnissa Isossakyrössä, Laihialla, Maalahdessa ja Vöyrillä. Meidän asiakkaamme saavat mitä asiakaslähtöisintä ja ammattitaitoisinta palvelua kaikissa katon korjaamiseen, uusimiseen, huoltamiseen tai varustelemiseen liittyvissä kattourakoissa. Myös taloyhtiöiden kattoremontit ja muut kattotyöt onnistuvat suorastaan käden käänteessä, joten ota yhteyttä, olipa kyseessä omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto.

Huopakatoissa meidän pätevyytemme on suorastaan huippuluokkaa, mutta emme jää kenellekään kakkoseksi tiilikatto- tai peltikattotöissäkään. Hintammekin ovat kerrassaan kohdillaan, ja yksityisasiakas voi vähentää ne verotuksessaan kotitalousvähennyksen avulla. Kotisivuiltamme löydätte joustavan rahoituksen kaikkiin kattourakoihin.

Kattoremontti on tilaisuus saada unelmien katto, sillä kattoa tai sen varustelutasoa voidaan muokata monin tavoin. Tasakatosta voidaan tehdä pulpettikatto, tai harjakatosta aumakatto. Huonokuntoiset kattoikkunat kannattaa ilman muuta uusia tässä vaiheessa, mutta katolle voidaan asentaa myös kokonaan uusia läpivientejä. Harjatiivisteiden ja lintuverkkojen asentaminen kruunaa kattokokonaisuuden, samoin peltisepäntyönä tehtävät kattoturvatuotteet ja läpivientien suojapellitykset. Uudet eristeet katon alla parantavat rakennuksen energiatehokkuutta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vaasassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vaasassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vaasan alueella!