Kattohuolto Vaasa

Kattokorjaus-palvelulta voi tilata minkä tahansa kattohuollon Vaasassa – esimerkiksi lumenpudotuksen tai sammaleentuhokäsittelyn. Palvelemme katon huoltoa tarvitsevia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä myös Vaasan naapurikunnissa Isossakyrössä, Laihialla, Maalahdessa ja Vöyrillä.
Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto voidaan huoltaa katon korjaamisen yhteydessä, mikä synnyttää kustannussäästöjä. Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto voidaan mainiosti puhdistaa samalla, kun tulemme korjaamaan katossa olevaa reikää tai tiivistämään vuotavaa läpivientiä. Katto pitää joka tapauksessa puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta lika ei pinttyisi katteeseen, joten miksei hoidettaisi sitä samalla pois alta? Piipun pellittämiseen voidaan yhdistää vaikka räystäskourujen puhdistus. Räystäskourujen puhtaus takaa se, että sadevesijärjestelmä toimii aivan kaikkina vuodenaikoina.

Ehkä katolla on rikkinäisiä tiiliä? Tiilien hajoaminen johtuu sammaleista ja kosteudesta, mitkä pääsevät tiilien sisään. Saatammekin suositella sinulle sammaleiden poistoa ja/tai katon pinnoittamista, mikä tasoittaa tiilien pinnan. Näin tiilet pysyvät jatkossa ehjinä, ja katto näyttää aivan kuin uudelta. Peltikaton kunnostukseen voidaan yhdistää peltikaton huoltomaalaus, ja huopakaton paikkaamiseen vaikka jokin kattotarvikkeiden huolto.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vaasassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vaasassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vaasan alueella!