Kattoremontti & Kattotyöt Uusikaupunki

Kaikki kattoremontit ja kattotyöt Uudessakaupungissa etenevät taatulla laadulla, kun kattofirmasi on Kattokorjaus-palvelu. Tilaa kattoremonttien ohella meiltä kaikki katon ikää ja helppohoitoisuutta lisäävät kattotyöt, esimerkiksi oravaesteiden asentaminen tai kattoikkunoiden uusiminen. Kattoikkuna voidaan pellittää peltisepäntyönä – tällöin sen läpiviennistä saadaan mahdollisimman tiivis. Tilaa Kattokorjaus-palvelulta myös taloyhtiön katon uusiminen. Palvelemme kerrostalo- ja rivitaloyhtiöitä yhtä ripeästi ja kohtuuhintaisesti kuin yksityisasiakkaitakin. Omakotitalon tai kesämökin kattotyöt voi lisäksi vähentää verotuksessaan – tässä on kyse niin sanotusta kotitalousvähennyksestä. Jos haluat kattotöille rahoituksen, tutustu kotisivujemme kautta helposti haettavaan remonttilainaan.

Huopakatto on helppohoitoinen ja kustannustehokas katto, kun uskot kaikki huopakattotyöt osaaviin käsiimme. Annamme vinkkejä paitsi bitumikaton elinkaaren pidentämiseen, myös tiilikaton ja peltikaton huoltamiseen ja kunnossapitoon. Tiilikatot ja peltikatot voi vinkeillämme saada kestämään jopa huopakattoja pidempään. Lämminhenkistä ja aina yhtä asiantuntevaa kattopalvelua on tarjolla myös Kustavissa, Laitilassa, Pyhärannassa, Taivassalossa ja Vehmaalla, joten ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous avaimet käteen -periaatteen mukaan tehtävistä kattotöistä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudessakaupungissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudessakaupungissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenkaupungin alueella!