Huopakattoremontti Uusikaupunki

Huopakattoremontti Uusikaupunki, katon asentamisen ammattilaisiltamme katon parastasi ajatellen. Rannikkoalueilla katot altistuvat alituiseen kaikenlaisille koettelemuksille. Kosteus, kova tuuli ja vaihtelevat talvet luovat haasteita rakentamiseen. Monet valitsevat helppohoitoisen huovan, joka sietää vaikeampiakin olosuhteita, ei ropise sateella, mahdollistaa monenlaiset kattomallit ja kaiken lisäksi vielä näyttääkin hyvältä. Huopakatto on helppo sovittaa eri tyylisiin rakennuksiin ja naapurustoihin – saahan siitä rakennettua niin näyttäviä mansardikattoja, klassisia harjakattoja, jyrkkiä pulpettikattoja kuin jopa vesitiiviitä tasakattoja.

Ikuinen laadukkainkaan huopakatto ei kuitenkaan ole. Kun huopakatto alkaa oireilla ongelmilla tai ihan vain ikääntyä, altistaa se pahimmillaan koko rakennuksen kosteudelle. Mitä nopeammin tilanteeseen puututaan, sitä parempi niin kukkaron kuin ajankäytönkin kannalta. Ja jos pelkillä huopakaton korjauksilla tai paikkauksilla ei enää päästäkään mielekkäisiin lopputuloksiin, on huopakattoremontti paras ratkaisu.

Kun huopakattoremontin aika koittaa, saat kaipaamasi avun meidän kokeneilta kattoalan ammattilaisiltamme niin saaristossa, kaupungin keskustassa kuin syvällä metsän siimeksessäkin. Toteutamme huopakattoremontit sekä Uudessakaupungissa että muillakin lähipaikkakunnilla – Kalanti, Rauma, Laitila, Vehmaa ja Lokalahti kuuluvat nekin toiminta-alueeseemme. Meidän tavoitteemme on, että koko Varsinais-Suomi on suojassa myrskyiltä, tuulilta ja tuiverruksilta, eikä kenenkään tarvitsisi kompensoida asumismukavuuttaan huopakaton ongelmien takia!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudessakaupungissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudessakaupungissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenkaupungin alueella!

Palahuopakattoremontti Uusikaupunki – jokaista ruuvia ja kattotuotetta myöten

Palahuopakattoremontti Uusikaupunki, meiltä kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu, joka kattaa kaiken. Käytännössä me siis puramme vanhan palahuopakaton niiltä osin, kuin se on välttämätöntä kosteusvaurioiden puolesta ja asennamme tilalle uuden. Mutta palvelualttiina alan ammattilaisina teemme mielellämme katollasi myös muitakin muutoksia aina kattotuotteiden kiinnityksestä ja läpivientien oikeaoppiseen asennukseen.

Voit siis tilata meiltä palahuopakattoremontin yhteydessä esimerkiksi kattotikkaat, kattosillat ja muut lappeilla kulkemista helpottavat kattotuotteet tai pieneläinesteiden kulkemista hankaloittavat pieneläinesteet. Sekä uusia vanhan ja ruosteisen sadevesijärjestelmän. Mikäli toiveissasi on entistäkin energiatehokkaampi koti, kannattaa meiltä tilata uudet aurinkopaneelit ja yläpohjan lisäeristystyötkin siinä samalla. Ja miksei kattoikkunoitakin, joiden kautta osa auringon valosta siivilöityy sisätiloihin asti. Ehkäistäksemme äkillisiä lumivyöryjä, jotka ovat tyypillisiä erityisesti jyrkillä palahuopakatoilla, voimme asentaa katollesi lumiesteitä kinoksia jarruttelemaan. Vaikka olemmekin huopakattotöihin erikoistuneita asiantuntijoita, taidamme palahuopakattoremonttien ohella myös peltisepän työt, joten piipunpellityskin hoituu siinä ohessa.

Kerro siis, mitä uudelta palahuopakatoltasi toivot ja jää ihailemaan sivusta, miten rakennamme sen alusta loppuun – tarvittavien materiaalien hankintaa, rakennustelineiden kuljetusta, pihamaan pressulla suojausta, loppusiivousta sekä rakennusjätteiden hävitystä myöten. Uudenkaupungin laadukkaimmat palahuopakattoremontit saat meidän kattoremonttipalvelultamme!

Huopakaton uusiminen Uusikaupunki, kannattaa ennemmin toteuttaa etupainotteisesti kuin katua myöhemmin

Huopakaton uusiminen Uusikaupunki, kutsu meidät apuun ennen kuin ongelmat etenevät katastrofaalisiksi. Kaikkein parasta olisi, kun huopakaton uusimiseen ryhdyttäisiin jo ennen ensimmäistäkään merkkiä huopakaton vuodosta. Tällöin säästää kustannuksissa, kun aluslaudoitusta tai yläpohjan villaeristeitä ei tarvitse homevaurioiden seurauksena vaihtaa. Jos siis kattosi on jo ikääntynyt ja pohdit huopakaton uusimisen ajankohtaisuutta, saat varmuuden oikeasta toimintatavasta kutsumalla meidät paikalle.

Jo kriittisiä hälytysmerkkejä ovat sisäilman tunkkainen haju, sisäkatossa havaittu vesivuoto, räystäslaudoissa näkyvät jäljet vesivuodosta sekä rakenteiden homepilkut. Ne ovat seurausta tilanteesta, jossa kosteus on jo ehtinyt tunkeutua pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin läpi rakenteisiin mahdollisesti esimerkiksi huonokuntoisen läpiviennin tai asennusvirheen jäljiltä katteeseen jääneen reiän kautta. Aikanaan sattuneet asennusvirheet ovatkin yksi yleisimmistä kattovuotojen syistä. Tällaisia mahdollisesti kohtalokkaitakin huolimattomuusvirheitä sattuu tyypillisesti kokemattomille kattotyöntekijöille siitäkin huolimatta, että tarkoitus ja aikeet olisivat hyviä. Luota siis huopakaton uusiminen Uudessakaupungissa mieluummin meidän monet huopakatot kunnostaneille ammattilasillemme, jotka tietävät, minkä pituisilla huopanauloilla katto tulee kiinnittää, kuinka aluskatteesta saa rakennettua tiiviin ja millaista asennussarjaa kattoikkunan asennukseen pitäisi käyttää. Me lupaamme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen!

Palahuopakaton uusiminen Uusikaupunki sekä palvelut, joiden avulla uusi katto pysyy kunnossa

Palahuopakaton uusiminen Uusikaupunki, toteutetaan meidän toimestamme huolellisesti, laadusta tinkimättä sekä aina ajallaan. Meidän käsissämme palahuopakaton yleisilme paranee ja koko kohteen arvo nousee. Ja kun uusittu palahuopakattosi nauttii jälleen naapureiden ihailevista katseista, on syytä muistaa myös pitää siitä huolta, jotta se säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään.

Palahuopakaton uusimisen jälkeen on katon ylläpitoa hyvä jatkaa puolivuosittain toteutetuilla perushuolloilla. Suosittelemme keväisin ja syksyisin ainakin huopakaton sekä rännien puhdistuksia bioroskista, jotta ne eivät pian toimi ravinteikkaana kasvualustana sammaleelle. Perushuollon yhteydessä tavataan myös tarkastaa kattotuotteiden riittävä kiinnitys ja läpivientien tiiveys. Mikäli yläpohjaan on olemassa jokin mahdollinen kulkureitti, on senkin kunto syytä varmistaa, jotta mahdolliset vuodot voidaan paikantaa jo varhaisessa vaiheessa. Uudessakaupungissa voit tilata nämä säännölliset, seuraavan vuodenaikojen koetuksia varten katon valmistavat huollot meiltä. Talvisin voit kysyä tiimiltämme myös lumenpudotuksista ja lumien sulamisen jälkeen sammaleen tuhokäsittelystä.

Palahuopakaton huoltojen ohella toteutamme myös tarvittavat palahuopakaton vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset, mikäli ne todetaan riittäviksi keinoiksi kunnostaa rikkoutunut katto. Ei siis hätää, vaikka tuuli kiskoisi palahuovat katolta tai kaataisi puun lapetta vasten, me tiedämme, kuinka toimia!

Hinnoittelemme huopakaton kunnostus- ja uusimistyöt kattokohtaisesti

Uudessakaupungissa nähdään monenlaisia huopakattoja aina pienistä autotallien ja pihasaunojen katoista suurempien omakotitalojen sekä huviloiden kattoihin. On ihan selvääkin, etteivät pienten piharakennuksen huopakattoremontit kustanna yhtä paljon kuin vastaavat projekti vaikkapa kookkaamman paritalon kohdalla. Tästä syystä meillä ei olekaan tarjota asiakkaillemme mitään kiinteitä hintoja tai huopakattoremonttipaketteja, vaan reiluuden nimissä hinnoittelemme kattotyöt aina sen mukaan, mitä tehdään ja millaiselle katolle.

Jos siis haluat selvittää, mitä juuri sinun huopakattosi uusiminen maksaisi, ota yhteys meihin ja kutsu kattoremonttipalvelumme ammattilaiset Uuteenkaupunkiin tekemään katon yleisarviota. Kartoitamme niin huopakaton kokoa, kuntoa, kaltevuutta, läpivientien määrää kuin muitakin yksilökohtaisia ominaisuuksia, jotka ovat suoraan yhteydessä esimerkiksi kunnostustöistä aiheutuviin kuluihin.

Jos budjetin riittävyys huolettaa edullisista hinnoistamme huolimatta, voit hakea verkkosivujemme kautta joustavaa rahoitusmahdollisuutta kulujen kattamiseen. Myöskään kotitalousvähennystä ei kannata unohtaa anoa kaikesta, mitä huopakatollasi teemme.