Kattohuolto Uusikaupunki

Monet katon huollot Uudessakaupungissa voidaan teettää yhtä aikaa. Esimerkiksi katon puhdistus kannattaa yhdistää räystäskourujen puhdistamiseen ja katon tarkastamiseen. Tällaista huoltopakettia kutsutaan katon kevät- tai syyshuolloksi, ja siitä hyötyy jokaisen asiakkaan tai taloyhtiön katto. Puhdistettu katto pysyy paremmassa kunnossa, puhtaat rännit vetävät kaikkina vuodenaikoina, ja kattotarkastuksen ansiosta saumat tai kattoreiät voidaan korjata jo ennen, kuin kosteus löytää tiensä katon alle.

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattomaalaus on huoltokokonaisuus, minkä yhteydessä tehdään monia eri huoltotoimenpiteitä. Vain huolelliset esivalmistelut saavat maali- tai suojapinnoitteen tarttumaan kunnolla kattoon. Jos huoltomaalauksessa oiottaisiin mutkia suoriksi, voisi uusi kattomaalaus olla edessä jo seuraavana vuonna, mikä ei suinkaan ole tarkoitus. Mikäli kattomaalaus alkaa kattotarkastuksella ja sillä, että peltikatto, tiilikatto, palahuopakatto tai huopakatto puhdistetaan, saadaan paras lopputulos. Puhdistus tehdään ensin harjaamalla, ja sitten käsittelemällä katto sammaleentuhoaineella. Lopuksi katto pestään ja maalataan tai pinnoitetaan.

Tilaa meiltä mitä vain kattohuoltoja myös Kustavissa, Laitilassa, Pyhärannassa, Taivassalossa ja Vehmaalla – esimerkiksi lumenpudotus!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudessakaupungissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudessakaupungissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenkaupungin alueella!