Huopakattoremontti Uurainen

Huopakattoremontti Uurainen, puutu katon ongelmiin ripeästi, jotta koko rakennuksen kunto ei kärsi ja kutsu apuun huopakattoihin erikoistuneet kattoalan asiantuntijamme. Kuten jo arvata saattaa, rikkinäinen tai ihan vain vanha, tiensä päähän tullut katto altistaa koko rakennuksen kosteusvaurioille. Ja kun pelkkä paikkaaminen tai korjaaminen ei riitä tilanteen ratkaisemiseksi, on parempi ryhtyä huopakattoremonttiin, jotta kehnokuntoinen vuotava katto ei vaikuta rakennuksen arvoon heikentävästi. Ja jotta sinun ja läheistesi ei tarvitse altistaa itseänne pitkäaikaisista vuodoista johtuville yläpohjan kastuneiden puurakenteiden ja eristevillojen homevaurioita seuraaville sisäilmaongelmille.

Mitä nopeammin tilanteeseen puututaan, sitä parempi. Jos ongelmat eivät ehdi levitä laajalle, ei huopakattoremontin yhteydessä tarvitse uusia esimerkiksi koko aluslaudoitusta tai kaikkia villaeristeitä – riittää kun uusitaan kastuneet aluslaudat ja kastuneet villat sekä asennetaan uusi alushuopa ja pintahuopa. Kukkarokin kiittää!

Kutsu siis tiimimme käymään Uuraisilla arvioimassa kattosi kuntoa sekä remonttitarvetta, jos huoli lappeiden kunnosta herää. Toteutamme huopakattoremontit luotettavasti sekä kympin arvosanoin myös lähipaikkakunnilla – Tikkakoski, Hirvikangas, Äänekoski, Petäjävesi ja Leuhunkoski kuuluvat kaikki toiminta-alueeseemme. Saavumme niin kaupunkien keskustaan kuin taajamaan ulkopuolellekin. Järven keskellä sijaitsevalle saarelle tai syvälle metsään. Toisin sanoen koko Keski-Suomi saa tarvitsemansa kattoavun meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uuraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uuraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uuraisten alueella!

Palahuopakattoremontti Uurainen – koko katto kuntoon kerralla

Palahuopakattoremontti Uurainen, meiltä, niin sinun ei tarvitse tilata jokaista toimenpidettä erikseen. Meidän monet palahuopakattoremontit tehneet, rautaiset ammattilaisemme nimittäin taitavat kaikki temput katollasi. Emme vain uusi rikkinäisiä lappeita, vaan asennamme niille myös tilaamasi kattotuotteet ja läpiviennit – aina kattoikkunoista kattosiltoihin ja kattotikkaisiin. Niiden avulla katostasi tulee sekä turvallisempi että käytännöllisempi kokonaisuus.

Voit siis palahuopakattoremontin yhteydessä tilata meiltä esimerkiksi uuden sadevesijärjestelmän valmiina räystäille asennettuna. Auringon säteet saat valjastettua hyötykäyttöösi uusilla aurinkopaneeleilla. Talvea varten voimme kiinnittää kattoon riittävästi lumiesteitä suojaamaan ulkona liikkujia sekä esimerkiksi pihaan pysäköityjä autoja äkillisiltä lumivyöryiltä. Ja kun keväällä jyrsijät metsästävät ruokaa pitkän talven jäljiltä, pitävät pieneläinesteet ne poissa sinun rakenteistasi.

Moniosaajamme ovat myös käsistään käteviä peltiseppiä, joten piipun pellitys ja piipunhatun asennuskin hoituu tarvittaessa. Eikä kirvesmiehentaidoissakaan ole valittamista, joten myös aluslaudoituksen tai muiden puuosien uusimiset onnistuvat samalla. Lämmönhukan ehkäisemiseksi voimme lisätä yläpohjan villaeristystä ja kosteusvaurioiden välttämiseksi lisätä sen ilmanvaihtoa tuuletusventtiilein. Eikä sinun edes tarvitse tietää, millaisia parannuksia katolla tulisi tehdä, sillä meillä on kattava käsitys sen tarpeista. Tilaa siis palahuopakattoremontti kaikkine oheistoimenpiteineen Uuraisilla meiltä!

Huopakaton uusiminen Uurainen – kun katto kaipaa uutta ilmettä

Huopakaton uusiminen Uurainen, me autamme, kun katto kaipaa uudistusta. Huopa on oiva valinta monestakin syystä. Se kestää vaikeampiakin olosuhteita, on helppohoitoinen, mahdollistaa monenlaiset kattomallit, ei ropise sateella, näyttää hyvältä ja sopii vieläpä moneen ympäristöönkin. Huopakatteen ajattoman ilmeen ansiosta sitä näkee niin modernimmissa kuin perinteisemmissäkin kohteissa – niin keskellä metsää kuin urbaaneissakin naapurustoissa.

Huovasta voi myös rakentaa monen muotoisia kattoja aina jyrkistä harja ja pulpettikatoista monikulmaisiin mansardikattoihin, loiviin satulakattoihin sekä jopa täysin tiiviisiin tasakattoihin, kun tuntee oikeat asennustekniikat. Uraisiltakin löytyy kaiken kokoisia ja muotoisia huopakattoja niin asuinrakennusten kuin piharakennustenkin katolta. Eikä ihme – onhan pitkäikäinen huopa oiva vaihtoehto myös saunan, autotallin, varaston, nukkuma-aitan ja verstaan katoksi.

Huovan asennustöissä tulee kuitenkin olla tarkkana, mistä syystä edes niitä pihan perän vajan kattoja ei kannata lähteä omin päin kunnostamaan. Tilaa siis huopakaton uusiminen meiltä, niin vältät asennusvirheet, jotka ovat kattovuotojen yleinen syy ja näin ollen mahdollisesti jopa kohtalokkaita koko rakennuksen kannalta. Me tiedämme, mitä teemme!

Palahuopakaton uusiminen Uurainen, koska kattosi ansaitsee vain parasta

Palahuopakaton uusiminen Uurainen, kun haluat nauttia laadukkaasta avaimet käteen -palvelusta, valitse meidät. Me hoidamme koko projektin aina alkuvalmisteluista kohteen loppusiivoukseen saakka ja niin huolellisesti, ettet joudu keräämään jäljessämme nauloja kukkapenkeistäsi.

Aloitamme palahuopakaton uusimisen aina saapumalla yhteydenottosi jälkeen paikan päälle Uuraisille toteuttamaan katon yleistarkastusta. Se on tärkeä vaihe, sillä sen avulla arvioimme, millainen kattohuopa on katon kaltevuuden kannalta paras ja millaisia muutoksia meidän tulisi katollasi tehdä. Samalla saamme myös käsityksen palahuopakaton uusimiseen tarvittavista kuluista, jotka määräytyvät pitkälti katon koon, kunnon, läpivientien määrän, kaltevuuden sekä muiden tekijöiden mukaan. Vaikka hintamme eivät päätä huimaakaan, on sinulla asiakkaanamme mahdollisuus hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta kaikille kattotöillemme. Sekä tietysti kotitalousvähennystä.

Kun olet hyväksynyt kaiken kattavan tarjouksemme, me ryhdymme hommiin. Hankimme tarvittavat materiaalit, kuljetamme paikan päälle turvalliseen työskentelyyn tarvittavat henkilönostimet ja suojaamme pihamaan pressulla. Sitten puramme vanhan katon uuden tieltä, toteutamme tarvittavat kunnostustyöt, asennamme uuden ja kiinnitämme sille tilaamasi kattotuotteet. Lopuksi vielä hävitämme purkujätteet ja siivoamme paikat, ennen kuin kutsumme sinut ihailemaan kättemme jälkeä. Paikalta poistumme, kun tiedämme, että olet tyytyväinen näkemääsi. Mikäli siis haluat tarjota katollesi vain parasta, kutsu meidät uusimaan kulunut palahuopakatto Uuraisilla!

Remonttien lisäksi toteutamme myös huopakattojen huollot ja myrskyvauriokorjaukset Uuraisilla

Vasta remontoidustakin katosta tulee muistaa pitää huolta. Uuraisilla ympäristö koettelee kattoa vuoden jokaisena päivänä, joten jos halutaan ehkäistä lappeiden sammaloituminen tai kattotuotteiden irtoaminen, kannattaa tilata säännölliset kattohuollot. Puolivuosittain tulisi ainakin puhdistaa lappeet ja rännit kertyneistä bioroskista, jotka kastuessaan luovat ihanteellisen kasvualustan sammaleelle. Samalla kattotuotteiden riittävä kiinnitys tulisi varmistaa ja läpivientien tiiveys tarkastaa. Ja koska yläpohjaan kurkistamalla saa usein hyvän käsitteen eristeiden sekä rakenteiden kunnosta, olisi sekin hyvä tehdä. Me toteutamme nämä puolivuosittaisen kattohuollot katollesi mieluusti. Voit kutsua meidät myös tarpeen mukaan pudottamaan lumia tai uusimaan huovan sirotepinnoitusta.

Joskus katto vaurioituu hyvästäkin ylläpidosta huolimatta. Esimerkiksi myrsky saattaa kaataa puun lapetta vasten sitä vaurioittaen. Toisaalta alas vyöryvä lumikinos voi viedä mukanaan kaiken aina kattotikkaista vesikouruihin – kiinnikkeitä myöten. Kun vahinkoja sattuu, me olemme apunasi Uuraisilla. Tilaa meiltä niin myrskyvauriokorjaukset kuin vuotopaikkaukset ja lykkää kattoremonttia kauas tulevaan!