Kattoremontti & Kattotyöt Uurainen

Tilaamasi kattoremontit sekä muut kattotyöt Uuraisilla etenevät aina mitä parhaimmalla laadulla, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu. Kun tilaat kattoikkunoiden uusimisen, kattoremontin tai esimerkiksi oravaesteiden asentamisen meiltä, on se helpoin tapa varmistua siitä, että urakka etenee sujuvasti ja että lopputulos on tasokas sekä onnistunut. Tilaa meiltä myös taloyhtiön katon uusiminen sekä kaikki muut kerrostalo- tai rivitaloyhtiön kattotyöt. Omakotitalon tai kesämökin omistaja voi vähentää kattotöiden töiden osuuden verotuksessaan niin sanottuna kotitalousvähennyksenä. Kotisivujemme kautta löytyy myös rahoitus, millä kaikki kattourakat kourusaneerauksesta erilaisiin peltisepäntöihin on helppo lainoittaa.

Huopakatto kestää osaavissa käsissämme tehtyjen huopakattohuoltojen ja -korjausten ansiosta jopa 40 vuotta. Meiltä saat parhaat vinkit bitumikaton elinkaaren pidentämiseen, mutta kannattaa kääntyä puoleemme myös tiilikaton ja peltikaton huoltotarpeiden suhteen. Erilaiset huollot ja tarpeen mukaan teetetyt katon paikkaukset saavat nämä katot kestämään jopa huopakattoja pidempään. Palvelemme sinua lämminhenkisesti ja osaavasti myös Uuraisten naapurikunnissa eli Jyväskylässä, Laukaassa, Multialla, Petäjävedellä, Saarijärvellä sekä Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uuraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uuraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uuraisten alueella!