Huopakattoremontti Ulvila

Huopakattoremontti Ulvila, koko katto kerralla kuntoon meidän avullamme. Me uusimme tottuneesti ja pitkällä kokemuksella niin pintahuovan, aluskatteen (alushuovan), kastuneet eristeet kuin vaurioituneen raakaponttilaudoituksenkin. Eikä laaja palveluntarjonta lopu vielä siihenkään, sillä taidamme myös monenlaiset muut temput, joista kattosi hyötyy. Tehotiimimme voi esimerkiksi asentaa katolle kaikenlaiset kattotuotteet, jolla siitä saadaan turvallisempi sekä käytännöllisempi kokonaisuus – aina pieneläinesteistä, vesikouruihin ja kattotikkaista lumiesteisiin sekä kattosiltoihin. Taidamme myös piipun pellityksen ja asennamme piipunhatun hormin suojaksi. Uusimme ruosteiset rännit tai varmistamme vanhojen ja vielä toimivien riittävän kiinnityksen sekä oikean kaadon. Kodin energiatehokkuuteen voimme vaikuttaa esimerkiksi aurinkopaneeleilla tai yläpohjan lisäeristyksillä. Jos TV-antennin sijaintia pitää vaihtaa, huolehdimme siitä samalla. Asennamme tai uusimme kattoikkunat sekä kattovalokuvut tuomaan lisävaloa siihen hämäräksi jääneeseen huoneeseen ja parannamme yläpohjan ilmanvaihtoa tuuletusventtiileillä. Toisin sanoen, uusimme huopakattoremontin yhteydessä paljon muutakin, kuin pelkät kastuneet rakenteet tai ikääntyneen pintahuovan.

Käänny siis Ulvilassa meidän puoleemme, kun toivot kokonaisvaltaista huopakattoremonttia, jonka myötä pääset nauttimaan entistäkin toimivammasta kattokokonaisuudesta. Toiminta-alueeseemme lukeutuvat myös lähipaikkakunnat, kuten Pori, Nakkila, Noormarkku, Kokemäki ja Rauma – jokaista saarikohdetta, syvällä metsässä sijaitsevaa erämökkiä ja hiekkatien päähän rakennettua omakotitaloa myöten. Koko Satakunta tuntee meidät asiantuntevasta otteestamme sekä laadukkaasta työstämme, jonka sinäkin voit kokea kutsumalla tehotiimimme apuun, kun kattosi kaipaa remonttia!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ulvilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ulvilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ulvilan alueella!

Palahuopakattoremontti Ulvila – kun pelkät korjaukset eivät enää riitä

Palahuopakattoremontti Ulvila, suoritamme kunnostustyöt aina sen perusteella, mitä katto kaipaa. Tutkimme siis katon kunnon perusteellisesti, ennen kuin ryhdymme töihin. Mitä aikaisemmin tilanteeseen puututaan, sitä parempi – varhaisella puuttumisella voi säästää niin rahaa kuin vaivaakin, jos koko katon alla olevaa umpilaudoitusta eli aluslaudoitusta ei tarvitse uusia, vaan uusi huopakatto voidaan asentaa esimerkiksi hyvänä säilyneen umpilaudoituksen (eli raakaponttilaudoituksen) päälle. Jos siis kattosi käyttöikä on tullut täyteen, mutta vuotoja ei näy, ei se silti tarkoita, etteikö palahuopakattoremontti olisi paikallaan – kulunut ja ikääntynyt katto nimittäin altistaa koko rakennuksen kosteudelle.

Selviäkin merkkejä vuodosta voi ilmetä. Katto saattaa alkaa vuotamaan sisätiloihin esimerkiksi seinälinjan ja räystään liittymäkohdasta, piipun tai kattoikkunan kohdalta. Sisäkaton vesivuodon lisäksi kosteusongelma saattaa näyttäytyä tunkkaisen hajun muodossa. Haju on usein peräisin yläpohjan kastuneista puurakenteista tai villaeristeistä. Myös katon alla olevissa räystäslaudoissa saattaa näkyä merkkejä vesivuodosta. Ja toki vaurion taustalla saattaa olla esimerkiksi lapetta vasten kaatunut puu tai muu myrskyvaurio, joka on rikkonut katon ja jota ei saada enää pelkällä myrskyvauriokorjauksilla kuntoon.

Me toteutamme Ulvilassa palahuopakattoremontit, joiden avulla koko rakennuksen arvo nousee ja monet kiusalliset vaivat jäävät historiaan. Kutsu kokenut tiimimme avuksi, niin saat pääsi päälle jälleen säänkestävät lappeet!

Huopakaton uusiminen Ulvila meiltä, oli kyseessä sitten omakotitalon tai piharakennuksen katto

Huopakaton uusiminen Ulvila, meiltä vaurioituneen katon koosta tai mallista huolimatta. Huopakattojen uusimiseen sekä muihin huopakattotöihin erikoistuneina ammattilaisina tiedämme, millaisia ongelmia huopakatoilla yleensä kohdataan ja millaisista kunnostustöistä katot yleensä hyötyvät.

Monipuolinen, erilaisiin ympäristöihin sopiva, hiljainen, tyylikäs sekä kestävä huopa eli bitumi, kermi tai bitumikermi on suosittu kattomateriaali, joka ei menetä väriään tai ruostu. Huopaa nähdään näiden hyvien ominaisuuksien ansiosta Ulvilassakin niin asuinrakennusten kuin piharakennustenkin katoilla. Autotallit, pihasaunat, varastot ja grillikatokset ovat kuitenkin yhtä alttiita ympäristön ja ajan koettelemuksille kuin muutkin katot, joten erilaisilta vaurioilta ei niidenkään kohdalla vältytä.

Onneksesi kaikenlaisten huopakattojen uusiminen on meille tuttua. Päivitämme uuteen uskoon niin suuremmat kuin pienemmätkin mansardikatot, tasakatot, satulakatot, harjakatot ja pulpettikatot. Kattotyöt hinnoitellaan myös aina kattokohtaisesti, joten pienemmän piharakennuksen huopakaton uusimisesta ei tarvitse maksaa kartanon kattoremontin kokoista hintaa.

Jos tarjous juuri sinun kattosi kunnostustöistä kiinnostaa, kutsu meidät paikalle Ulvilaan toteuttamaan katon yleisarviota. Voit hakea kaikista toteuttamistamme toimenpiteistä kotitalousvähennystä. Verkkosivujemme kautta pääset tutustumaan myös rahoitusmahdollisuuteen, jos kaipaat helpotusta budjetointiin!

Palahuopakaton uusiminen Ulvila työvaihekohtaisesti

Palahuopakaton uusiminen Ulvila, alkaa meillä aina sinun yhteydenotostasi. Kun katon nykyinen kunto, koko sekä korjaustarpeet on kartoitettu ja hinnasta päästy sopuun, voit jättää projektin täysin meidän vastuullemme – onhan meillä käytössä kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu, johon kuuluu kaikki aina alkuvalmistelusta loppusilaukseen.

Saavumme paikalle mukanamme laadukkaat materiaalit, turvavälineet, henkilönostimet sekä tietysti Suomen osaavimmat kattoasiantuntijat. Levitämme pihan suojaksi pressun, jolle keräämme purkujätteet helpottaaksemme loppusiivousta ja välttääksemme roskia leviämästä pitkin pihoja. Kun vanha kate on purettu siltä osin kuin on välttämätöntä, alamme asentaa uutta. Mikäli aluslaudoitus on vielä hyvässä kunnossa, saattaa riittää, että uusimme pelkän aluskatteen. Jos taas koko yläpohja täytyy vaihtaa aina kastuneita eristeitä ja kattorakenteen lahoavia puuosia myöten, teemme sen ensin huolellisesti.

Kun pohjatöistä on suoriuduttu, asennamme aina ensin rullahuovasta uuden alushuopakatteen ja tämän jälkeen uuden pintahuovan, jonka värin sekä katon laattojen muodon saat valita mielesi mukaan. Käytämme asennukseen säänkestäviä ja oikean pituisia huopanauloja ja varmistamme, että huovat pysyvät lujasti kiinni. Kun ylösnostot on tehty ja läpiviennit tiivistetty oikeaoppisesti, voi kattotuotteiden asennus alkaa.

Viimein, kun maaliviiva jo häämöttää edessä, toteutamme loppusiivouksen ja hävitämme palahuopakaton uusimisesta aiheutuneet purkujätteet. Kutsumme sinut takaisin ihailemaan valmista kattoa, joka hurmaa varmasti niin ohikulkijat kuin mahdolliset tulevat ostajaehdokkaatkin. Tällaisen palvelun siis tarjoamme Ulvilassa, kun tilaat palahuopakaton uusimisen meiltä!

Huopakaton ja palahuopakaton uusiminen sekä muut kattotyöt meiltä

Sen lisäksi, että voit kutsua meidät Ulvilassa uusimaan kattosi sen jokaista rakennetta ja eristevillalevyä myöten tai pyytää ammattilaisiamme asentamaan uuden kattoikkunan, kannattaa sinun kääntyä puoleemme myös huolto- sekä paikkaustarpeen yllättäessä. Me tiedämme, miten toimia, kun lumi on kiskaissut irti kattotuotteen tai tuuli huovan palan. Tai, kun ränni alkaa repsottamaan.

Monilta ikäviltä yllätyksiltä voi välttyä kokonaan, kun puolivuosittain huollattaa vaivalla remontoitua kattoaan. Ihan jo pelkkä katon sekä rännien puhtaana pito, läpivientien tiiveyden varmistus ja kattotuotteiden huolellisen kiinnityksen tarkastus tekee ihmeitä. Huoltojen avulla katto on aina valmiina koettelemuksiin, eikä esimerkiksi lappeille pääse kertymään kasoittain bioroskaa, joka mahdollistaisi sammaleen aluevaltauksen. Jos siis haluat tehdä katollesi palveluksen, tilaa meiltä säännölliset kattohuollot Ulvilassa!