Kattoremontti & Kattotyöt Ulvila

Sinun tai taloyhtiönne ei tarvitse huolehtia kattotöiden laadusta tai lopputuloksesta, jos kattoremontti ynnä muut kattotyöt Ulvilassa on teetetty Kattokorjaus-palvelulla. Huollamme, uusimme ja korjaamme joka katon mitä parhaimmalla laadulla ja asiantuntemuksella. Meiltä tilaat myös kaikki katon varusteluun liittyvät työt, kuten kattoikkunoiden uusimisen ja niiden pellittämisen peltisepäntyönä. Asennamme lintuverkot, lisäeristeet, piipunhatut ja kattoturvatuotteet. Huopakattojen kanssa puuhastelu on meistä erityisen mukavaa, mutta tartumme innokkaasti myös kaikkiin peltikatto- ja tiilikattotöihin.

Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattotöille laaditaan tiukka tarjous, kun tulemme käymään paikan päällä. Jos on kyse kattoremontista tai kattovuodon korjaamisesta, vaikuttaa hintaan varsinkin se, onko kosteus jo ehtinyt tehdä tuhojaan katon alla. Mitä enemmän katon rakenteita pitää kunnostaa, sitä enemmän kattotöille tulee hintaa. Hinnoittelupolitiikkamme on kuitenkin aina varsin maltillinen, ja yksityisasiakas voi käyttää hyväkseen mahdollisuuden kotitalousvähennykseen. Jos tarvetta on remonttilainalle, tsekkaa kotisivujemme kautta haettava rahoitus. Avaimet käteen -kattotöitä tarjotaan toimestamme myös Porissa, Harjavallassa, Kokemäellä, Nakkilassa sekä Sastamalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ulvilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ulvilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ulvilan alueella!