Kattohuolto Ulvila

Kattokorjaus-palvelu on paikka, mistä tilata kaikki oman tai taloyhtiön katon huollot Ulvilassa. Ei haittaa, vaikka et vielä tietäisi, mitä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katolle kannattaa tehdä – saamme sen kyllä selville tarkastamalla katon kokonaisuudessaan. Se, mitä kaikki katot tarvitsevat kahdesti vuodessa, on katon puhdistaminen ja roskien poisto sadevesikouruista. Samalla koko katto tulee käytyä läpi, joten voimme suositella mahdollisia lisähuoltoja tai katon korjaamista. Toimimme myös Porissa, Harjavallassa, Kokemäellä, Nakkilassa sekä Sastamalassa, joten ota yhteyttä katon puolivuotishuoltojen tai vaikkapa lumenpudotuksen tiimoilta myös näillä paikkakunnilla.

Kattohuoltojen yhdisteleminen kannattaa, sillä näin saavutat kustannussäästöjä. Esimerkiksi katon sammaleentuhokäsittelyyn kannattaa yhdistää kattoturvatuotteiden tarvitsemat huollot. Silloin kun tulemme maalaamaan kattoa, teemme kerralla monta eri toimenpidettä. Esivalmistelut varmistavat onnistuneen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Maali tarttuu parhaiten, kun palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto tai peltikatto ensin puhdistetaan. Ensin katto harjataan, sitten teemme mahdollisesti tarvitun sammaleentuhokäsittelyn, mitä seuraa kattopesu. Vasta kun katto on kuivunut, levitämme maali- tai suojapinnoitteen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ulvilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ulvilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ulvilan alueella!