Kattohuolto Tuusniemi

Katon huollot Tuusniemellä saa kuntoon kertaheitolla, kun otatte yhteyttä kaikkia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä palvelevaan Kattokorjaus-palveluun. Tiedämme aina ne parhaat tavat omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huoltamiseen. Jos katolle kasvaa koko ajan uusia sammaleita, tarjoamme kemiallista sammaleentuhokäsittelyä, mikä pitää kasvustot poissa jopa useiden vuosien ajan. Jos taas ongelmana ovat hajoilevat tiilet, tarjoamme tiilikaton pinnoittamista. Pinnoite tasoittaa tiilien pinnan, jolloin niiden sisälle ei enää pääse kertymään vettä tai sammalten juuria. Tämä vähentää pakkasrapautumista ja siitä johtuvaa tiilien halkeilua merkittävästi.

Tiedämme, että kate voi vaurioitua tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa puhdistettaessa – varsinkin, kun sitä puhdistetaan lumesta. Osaamme tehdä kaikin puolin riskittömän lumenpudotuksen, ja jää poistetaan teräaseiden sijaan vesihöyryllä. Kun puhdistamme kattoa roskista ja pinttyneestä liasta, teemme sen aina katemateriaalin erityisvaatimukset huomioiden. Esimerkiksi painepesuria ei käytetä, sillä se on useimmiten liian kovakourainen. Kattoa on aika huoltaa joka kevät ja syksy puhdistamalla se ja sen räystäskourut – tilaa meiltä myös tällaiset kattohuollot Tuusniemellä, Heinävedellä, Kaavilla, Kuopiossa, Leppävirralla ja Outokummussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusniemen alueella!