Kattoremontti & Kattotyöt Tuusniemi

Kun tilaat kattoremontit ja kattotyöt Tuusniemellä Kattokorjaus-palvelulta, sinun ei tarvitse murehtia kattotöiden laatua tai olla huolissaan lopputuloksesta. Teemme niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin kattotyöt tarkasti, tasokkaasti ja taitavasti. Katto korjataan, huolletaan tai uusitaan yhdessä sovittujen pelisääntöjen puitteissa. Näitä ovat muun muassa kattoremontin tai jonkin muun kattotyön hinta, mikä lasketaan paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen perusteella. Hinta on kotitalouksille verovähennys- eli kotitalousvähennyskelpoinen, ja urakkaa varten voi hakea kotisivujemme kautta rahoitusta todella näppärästi.

Huopakattojen kunnostaminen ja uusiminen on meistä varsin rattoisaa, mutta suhtaudumme asiallisesti myös tiilikattoihin ja peltikattoihin. Tulet saamaan parasta palvelua tilanteesta riippumatta, joten tilaa vaikkapa lintuverkkojen asentaminen rivitalon räystäille, kerrostalon katon maalaaminen tai rivitalon kattoikkunoiden uusiminen. Uusitut kattoikkunat voidaan suojata peltisepäntyönä tehtävillä pellityksillä.

Luota laadukkaita ja aina yhtä onnistuneita kattotöitä tarjoavaan Kattokorjaus-palveluun myös Tuusniemen naapurikunnissa Heinävedellä, Kaavilla, Kuopiossa, Leppävirralla ja Outokummussa. Saatat yllättyä, kuinka sujuvasti isommatkin kattourakat etenevät, ja miten hyvään hintaan ne teemme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusniemen alueella!