Huopakattoremontti Tohmajärvi

Huopakattoremontti Tohmajärvi, kun vanhasta huopakatosta aika alkaa jättämään, me rakennamme ja asennamme uuden huopakaton tottuneesti ja vankalla kokemuksella. Kattoremonttipalvelumme moniosaajat tuntevat huopakattojen erityistarpeet sekä remonttiprosessin kuin omat taskunsa. Huolehdimme kaikesta huopakaton kunnostukseen liittyvästä – taidammehan niin kirvesmiehen kuin peltisepänkin työt.

Historian saatossa rutkasti suosiota kerännyt huopakatto – toiselta nimeltään bitumi- tai kermikatto – on erinomaisen maineensa ansainnut. Onhan se oikein asennettuna varsin kestävä ja pitkäikäinen katto, joka suojaa rakenteita monilta myrskyiltä. Huopa on joustavaa ja helposti muotoiltavissa haasteellisimpiinkin kattomuotoihin. Huopakatoista rakennetaankin niin mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja kuin jopa tiiviitä tasakattoja. Sirotepinnan karheuden ansiosta loivimmat lappeet eivät kaipaa edes lumiesteitä jarruttamaan äkillisiä lumivyöryjä. Samainen pinnoite tekee katolla liikkumisesta myös turvallisempaa. Huopa ei myöskään ruostu esimerkiksi pellin tavoin tai paina yhtä paljon kuin tiilikatto.

Ikuinen laadukkainkaan huopakatto ei kuitenkaan ole. Ja kun sitä ei saada enää kuntoon pelkillä paikkauksilla, on huopakattoremontti paras keino ennaltaehkäistä laajemmat katastrofit. Meiltä saat laadukkaan huopakattoremontin Tohmajärvellä sekä muilla lähipaikkakunnilla. Toiminta-alueeseemme kuuluvat niin Puhos, Kitee, Kovero, Joensuu, Kesälahti sekä koko muu Pohjois-Karjala – jokaista saarikohdetta ja metsää myöten. Kutsu siis meidät paikalle vaikeammankin matkan päähän keskelle korpea!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tohmajärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tohmajärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tohmajärven alueella!

Palahuopakattoremontti Tohmajärvi – suurin palvelus, jonka voit kuluneelle huopakatollesi tehdä

Palahuopakattoremontti Tohmajärvi, ajoissa toteutettu remontti säästää niin hermoja kuin kukkaroa – älä siis aikaile, vaan ota yhteys meihin jo tänään. Palahuopakattoremontin tarve saattaa ilmetä äkillisesti esimerkiksi, kun myrskyssä puu kaatuu huopakattoa vasten tai huopakaton päälle, tai tuuli repii huovat katolta irti, eivätkä myrskyvauriokorjaukset riitä tapauksen ratkaisemiseen. Useammin kyse on kuitenkin pitkään jatkuneesta vaivasta, joka on saanut alkunsa vaikkapa asennusvirheestä. Palahuovan kiinnitys on ehkäpä toteutettu liian lyhyillä huopanauloilla tai hakasilla, jotka nousevat hiljalleen irti. Joihinkin kohteisiin on saatettu syystä tai toisesta jättää asentamatta aluskate (eli alushuopa, aluskermi), jota ei pysty alakautta enää jälkiasentamaan. Ja ilman aluskatetta (eli alushuopaa), jonka tarkoitus on suojata rakenteita mahdollisesti palahuovan läpi tunkeutuvalta kosteudelta, on palahuopakatto paljon alttiimpi kosteusvaurioille, koska tällöin katolla on vain palahuovat. Nykyisin asennetaan aina huopakaton pohjalle ensin rullahuovasta alushuopakate, ja vasta alushuovan päälle asennetaan uusi palahuopakatto

Läpivientien oikeaoppinen tiivistäminen on koko rakennuksen kannalta olennaista. Jos esimerkiksi huopakatteen ylösnostot ovat jääneet tekemättä, savupiipun pellitys toteutettu väärin tai kattoikkunan asennukseen on käytetty väärää asennussarjaa, saattaa jostain raosta tunkeutua sisään kosteutta. Ihan asuintiloihin asti. Kosteusvaurion seurauksena saattavat kärsiä niin katon alla olevat puiset rakenteet, yläpohjan villaeristeet kuin sisäilman laatukin. Mutta mitä ripeämmin tilanteeseen puututaan, sitä vähemmän joudutaan palahuopakattoremontin yhteydessä uusimaan esimerkiksi vaurioituneita aluslautoja. Pistä siis toimeksi ja kutsu meidät apuun Tohmajärvellä!

Huopakaton uusiminen Tohmajärvi millaiselle katolle tahansa

Huopakaton uusiminen Tohmajärvi, meiltä myös erilaisille piharakennusten katoille. Huopakattoja näkee nimittäin kaiken kokoisten rakennusten suojana niin moderneissa kuin klassisemmissakin kohteissa. Kestävyytensä ansiosta monet suosivat huopaa paitsi omakotitalojen, kesämökkien tai muiden asuinrakennusten katemateriaalina, myös autotallen, pihasaunojen, pyörävarastojen tai grillikatosten kohdalla. Ja koska piharakennukset ovat aivan yhtä alttiina porottavalle auringolle, myrskytuulille, rankkasateille, lumituiskuille, ilmansaasteille ja muille koettelemuksille, nekin kaipaavat toisinaan huomiota.

Ehkä jonkin sinunkin pihaiirisi piharakennuksesi huopakaton uusiminen on siis nyt tullut ajankohtaiseksi ja siksi olet päätynyt meidän sivuillemme. Ja oikeaan paikkaan oletkin tiesi löytänyt. Me toteutamme huopakattosi uusimisen kokemuksen tuomalla varmuudella ja aina ajallaan, oli kyse minkä kokoisesta tai muotoisesta katosta tahansa. Itse ei kannata lähteä yrittämään edes ihan pienen pihavajan katon kunnostusta. Moni käsistään varsin käteväkin kaveri saattaa aiheuttaa katolla tahattomasti enemmän hallaa kuin hyötyä, sillä tarkkuutta vaativissa kattotöissä sattuu kokemattomalle tekijälle usein huolimattomuusvirheitä.

Meillä pääset kuitenkin osallistumaan huopakaton uusimiseen monellakin tasolla. Voit valita niin katon värin kuin varustelunkin laajasta valikoimastamme. Sen sijaan, että kiipeät siis itse lappeille ilman asianmukaisia turvavälineitä, käänny Tohmajärvellä meidän puoleemme!

Palahuopakaton uusiminen Tohmajärvellä jokaista ränniä ja tuuletusventtiiliä myöten

Palahuopakaton uusiminen Tohmajärvi, meiltä, kun haluat tarjota katollesi vain parasta ja helpottaa omaa katon kunnostukseen liittyvää stressiäsi. Suoritamme nimittäin jokaisen palahuopakattotyön alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Sinun ei tarvitse kantaa huolta pihasi suojaamisesta, tarvittavien materiaalien hankinnasta tai katolle asianmukaisen kulkureitin mahdollistamisesta – me tuomme mukanamme niin tilaamasi kattotuotteet, asianmukaiset työvälineet, työskentelyn turvaavat henkilönostimet kuin Suomen ammattitaitoisimmat kattoalan asiantuntijatkin. Hoidamme niin vanhan katon purun, katon alla olevan aluslaudoituksen tarkastamisen ja kastuneiden sekä huonokuntoisten lautojen uusimisen, uuden palahuopakaton asentamisen, kattotuotteiden kiinnityksen, kohteen loppusiivouksen kuin purkujätteiden hävityksenkin.

Ennen kuin jätät avaimesi meille ja pakenet remonttimelua uusiin maisemiin, kerro kuitenkin, millaisesta katosta olet aina unelmoinut. Onko unelmakatollasi kenties sarja aurinkopaneeleita, jotka tuottavat osan käyttämästäsi sähköstä? Oletko pohtinut pitkään ruostuneiden rännien uusimista tai kattotikkaiden asentamista? Tai haaveillut kattoikkunasta, joka toisi mukavasti lisävaloa yläkerran synkälle käytävälle? Ovatko yläpohjan kosteusongelmat aiheuttaneet viime aikoina paljon päänvaivaa ja toivoisit tuuletusventtiilien helpottavan ilmanvaihtoa?

Kerro meille kaikista toiveistasi ja huolistasi, sillä voimme palahuopakaton uusimisen ohessa asentaa katollesi niin erilaiset läpiviennit kuin kattotuotteetkin osana kokonaisvaltaista palveluamme. Toisin sanoen, kun siis tilaat Tohmajärvellä kattotyöt meiltä, voit kustomoida uudesta katostasi vapaasti juuri sellaisen kokonaisuuden, joka parhaiten palvelee tarpeitasi!

Meiltä kaikki huopakaton ja palahuopakaton kaipaamat palvelut Tohmajärvellä

Meidän palvelumme Tohmajärvellä eivät rajoitu pelkästään huopa- tai palahuopakaton kunnostukseen. Me myös ylläpidämme kattojen kuntoa erilaisilla kattohuolloilla. Voit tilata meiltä niin turvalliset lumenpudotuksen, sammaleentuhokäsittelyt, uudelleen pinnoitukset kuin esimerkiksi puolivuosittain toteutettavat perushuollotkin.

Kattotyöt hinnoitellaan aina sen mukaan, mitä tehdään ja millaisella huopakatolla. Meillä ei siis ole tarjota kiinteitä neliö- tai pakettihintoja, vaan tarjous kustomoidaan aina kattokohtaisesti. Jos siis hinta juuri sinun huopakattosi uusimiselle, vuotopaikkaukselle, myrskyvauriokorjaukselle tai keväthuollolle kiinnostaa, kutsu meidät käymään Tohmajärvellä. Kiipeämme katollesi arvioimaan sen kokoa, läpivientien määrää, kuntoa sekä muita kunnostuksesta aiheutuviin kuluihin vaikuttavia tekijöitä. 

Jos reilusta hinnoittelupolitiikastamme huolimatta huopa- ja palahuopakaton ylläpitoon valuvat kulut huolettavat, voit hakea kaikkiin toteuttamiimme kattotöihin rahoitusta nettisivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!