Kattohuolto Tohmajärvi

Asiantuntija on tarpeen niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katon huolloissa Tohmajärvellä. Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattohuolto onnistuu parhaiten, kun asialla on katon ja sen katemateriaalin päälle ymmärtävä ammattilainen. Esimerkiksi lumenpudotus tai katon puhdistus voivat rikkoa kattoa, jos ne suoritetaan tottumattomasti. Ota yhteyttä ja jätä kattosi hyviin käsiin myös Joensuussa, Rääkkylässä ja Kiteellä! Toteutamme turvallisesti ja kattoystävällisesti kaikenlaiset kattotyöt, myös kattolumityöt ja jään poiston katolta.

Katon huolloista on hyvä tehdä säännöllinen rutiini. Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa tulisi huoltaa puhdistamalla katto ainakin kaksi kertaa vuodessa. Jokakeväiseen ja -syksyiseen kattohuoltoon tulee sisällyttää myös räystäskourujen eli rännien puhdistaminen, sekä koko katon kunnon tarkastaminen. Rännien puhdistaminen saa vedet virtaamaan kohti sopivaa purkupaikkaa. Jos ränni vuotaa, voivat talon rakenteet aina alapohjaa myöten kastua. Kuntotarkastus antaa arvokasta tietoa siitä, pitäisikö toteuttaa sammaleiden poisto katolta, tai onko katto mahdollisesti jo maalattava tai pinnoitettava. Kuntotarkastuksen ansiosta myös mahdolliset kattoreiät ja muut vauriot osataan korjata ajoissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tohmajärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tohmajärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tohmajärven alueella!