Kattoremontti & Kattotyöt Tohmajärvi

Valitse hyvän sijaan paras – silloinkin, kun tarvitaan kattoremontteja tai muita kattotöitä Tohmajärvellä. Pitkän linjan kattoammattilaisemme palvelevat myös taloyhtiöitä, joten tilaa meiltä kaikki kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen tai kesämökkien kattotyöt. Olipa kyse lintuverkkojen asentamisesta tai koko katon uusimisesta, tapahtuu se viivyttelemättä. Ammattitaitomme on huippuluokkaa, olipa kyseessä huopakatto, peltikatto tai tiilikatto. Huopakattotyöt ovat meille kaikista rakkaimpia, mutta tämä seikka ei vähennä sitä taituruutta, mitä osoitamme myös muilla katoilla tai esimerkiksi peltisepäntöissä.

Kattoremonttiin on mahdollisimman pitkä aika, kun kattoa huolletaan säännöllisesti, ja kun vuotavien kattoikkunoiden uusimisen kaltaiset kattokorjaukset hoidetaan vikkelästi pois alta. Tiedät aina tarkoin, mitä kattosi tarvitsee, jos teemme sen puolivuosittaiset kuntotarkastukset. Asiakkaanamme tiedät aina myös sen, mistä kulloinkin tarvitut kattotyöt saa parhaimmalla ammattitaidolla ja hinnalla. Hintamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eikä rahoitustakaan tarvitse hakea kaukaa, sillä kotisivujemme kautta voit järjestää rahoituksen kaikille kattourakoillesi. Muista Kattokorjaus-palvelu myös Tohmajärven naapurikunnissa Joensuussa, Kiteellä sekä Rääkkylässä – palvelemme kattavasti myös näissä kunnissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tohmajärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tohmajärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tohmajärven alueella!