Kattohuolto Taivassalo

Kun katon huollot Taivassalossa ovat Kattokorjaus-palvelun ammattilaisten tekemiä, kestää sinun tai taloyhtiönne katto erityisen pitkään. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, jos kate on säännöllisesti puhdistettu roskista ja sammaleista. Sammaleiden poisto ja katon harjaus saavat tiilikaton kestämään hurjat 70 vuotta, ja peltikaton voi odottaa kestävän 50 vuotta, jos katto on säännöllisesti puhdistettu ja aina toisinaan maalattu. Teemme myös rännien puhdistushuollot, lumenpudotukset, kattojen pinnoitukset ynnä muut kattohuollot – emmekä vain Taivassalossa, vaan myös Kustavissa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla.

Kuten edeltä käy ilmi, on varsin tärkeää, että tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto puhdistetaan kahdesti vuodessa. Jos roskat jäisivät poistamatta, estäisivät ne kattoa kuivumasta sateen tai talven jälkeen. Pitkään jatkuva kosteus ei tee hyvää katteelle. Tiilikatto ja huopakatto alkavat sammaloitua kosteuden ja roskien yhteisvaikutuksesta, kun taas peltikaton pintaa alkaa vallata ruoste. Katon puhdistus on tärkeää myös siksi, että samalla katto tulee kuntotarkastettua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taivassalossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taivassalossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taivassalon alueella!