Kattoremontti & Kattotyöt Taivassalo

Kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Taivassalossa on tarjolla erittäin kokenut, vastuullinen ja luotettava kattourakoitsija, ja sen nimi on Kattokorjaus-palvelu. Kaikki (kotitalousvähennykseen oikeutetut) kotitaloudet sekä taloyhtiöt saavat meiltä mitä parhainta palvelua, olipa sitten kyse tasakaton huoltamisesta, harjakaton korjaamisesta tai vaikka katon uusimisesta. Kattoremonttia ei tosin kovin usein tarvita, jos kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai omakotitalon katto on säännöllisesti huollettu. Jos kyseessä on huopakatto (huopakattotyöt ovat meille erityisen rakkaita), kattohuollot tarkoittavat katon puolivuosittaista puhdistamista ja tarkastamista, satunnaista sammaleenpoistoa ja kertaluonteista pinnoittamista.

Pidämme hyvän huolen myös peltikatoista ja tiilikatoista. Tilaa vaikkapa rikkinäisten tiilien vaihto, lintuverkkojen asentaminen katon räystäille, aluskatteen korjaus, kattoikkunoiden uusiminen tai tiilikaton osittainen vaihto. Myös peltisepäntyöt onnistuvat, joten Kattokorjaus-palvelu on oikea valinta myös konesaumakaton asentamiseen ja korjaamiseen. Tasokkaasta palvelusta kertoo muun muassa se, että kaikki tehdään avaimet käteen -periaatteella ja että kotisivujemme kautta voit järjestää kattotöille rahoituksenkin. Palvelemme Taivassalon ohella myös Kustavissa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taivassalossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taivassalossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taivassalon alueella!