Kattoremontti & Kattotyöt Taipalsaari

Luotettavan, ammattitaitoisen ja tormakan osaajan löytäminen kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Taipalsaarella on vastaisuudessa varsin helppoa. Ottakaa Kattokorjaus-palvelu luottokumppaniksenne (myös taloyhtiöissä), niin kaikki kattotyöt kattoremontista lintuverkkojen asentamiseen ja kattomaalauksista peltisepäntöihin sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä piisaa tietotaitoa, kiinnostusta ja kokemusta kaikenlaisiin huopakattotöihin, tiilikattotöihin ja peltikattotöihin, mutta täytyy tunnustaa, että huopakatot ovat vieneet sydämemme. Näiden kestävien, tiiviiden ja helposti työstettävien kattojen käsitteleminen on mielipuuhaamme.

Kesämökin, kerrostalon, rivitalon ja omakotitalon katto pysyy tiiviinä jopa 40–70 vuotta, riippuen katteen materiaalista. Pisin mahdollinen käyttöikä saavutetaan erilaisilla kattohuolloilla, säännöllisillä kattotarkastuksilla ja tarpeen mukaan tilatuilla katon korjauksilla. Kerromme mielellämme lisää tavoista pidentää sinun kattosi elinkaarta. Kotisivujemme kautta löydät helposti haettavan rahoituksen, millä voi maksaa niin katon uusimisen kuin vaikkapa rännihuollon. Kysy kotitalousvähennykseen oikeuttavista kattotöistämme lisää myös Taipalsaaren naapurikunnissa Lappeenrannassa, Lemillä, Puumalassa, Ruokolahdella ja Savitaipaleella – tai pyydä oikopäätä meidät tulemaan paikan päälle ja laskemaan hyvän hinnan kattotöillesi!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taipalsaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taipalsaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taipalsaaren alueella!