Kattohuolto Taipalsaari

Kun katon huollot Taipalsaarella on tilattu Kattokorjaus-palvelulta, on sinun tai taloyhtiönne katolla pisin mahdollinen eliniänodote. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto voi kestää jopa 100 vuotta, jos kyseessä on säännöllisesti puhdistettu rivisaumattu katto. Sammaleiden poisto ja katon pinnoittaminen saavat tiilikaton kestämään 70 vuotta. Peltikatto on hyvä toisinaan maalata, jotta katto kestäisi 50 vuotta. Huopakatto ei häviä peltikatolle kuin kymmenellä vuodella, jos se pidetään puhtaana, ja jos sen suojapinnoite uusitaan kertaalleen.

Saat meiltä Taipalsaarella, Lappeenrannassa, Lemillä, Puumalassa, Ruokolahdella ja Savitaipaleella kaikki erilaiset kattohuollot – niin säännölliset huoltotoimenpiteet kuin vain satunnaisesti tai kertaluontoisesti tarvitut kattohuollotkin. Hyvä esimerkki satunnaisesti tarvituista kattohuolloista on lumenpudotus, mitä ei tarvita automaattisesti joka talvi. Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto kannattaa puhdistaa heti talven jälkeen, sekä ennen uutta talvea. Samalla tehty katon tarkastus kertoo, onko tarvetta muille kattohuolloille. Kevät- ja syyshuoltoon sisältyy myös räystäskourujen puhdistus, sillä kulunut puoli vuotta on varmasti täyttänyt räystäskourut lehdillä ja muilla roskilla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taipalsaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taipalsaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taipalsaaren alueella!