Huopakattoremontti Taipalsaari

Huopakattoremontti Taipalsaari, me ymmärrämme kattosi tarpeet. Huopakatot kestävät paljon, mutta eivät ihan mitä tahansa. Katto saattaa vaurioitua joko äkillisesti puun kaatuessa lapetta vasten tai esimerkiksi asennusvirheen seurauksena. Ehkä huovan kiinnitykseen on käytetty liian lyhyitä nauloja, vanhaa kattoläpivientiä ei ole vaihdettu ajallaan, piippu on jäänyt pellittämättä tai ylösnostot tekemättä. Ei ole myöskään täysin epätavallista, että joistain vanhemmista kohteista puuttuu toisinaan myös huopakaton tiiveyden varmistava aluskate, eli alushuopa, eli aluskermi. Ja tietysti katto on saattanut vain yksinkertaisesti saavuttaa käyttöikänsä.

Vaurion seurauksena sisäkatossa on ehkä havaittu vesivuoto, sisäilmaongelmat ovat alkaneet aiheuttaa kiusaa, eristevillat kastuneet tai puurakenteet alkaneet homepilkuttua – jopa lahota. Vuotava tai pelkästään kauttaaltaan kulunut kate altistaa koko kohteen vaikeammille kosteusvaurioille, joten huopakattoremonttiin on parempi ryhtyä ripeästi, kun paikkaustyöt on todettu riittämättömiksi.

Käänny meidän puoleemme, kun huopakattoremontti Taipalsaarella tuntuu ajankohtaiselta. Kokeneina kattoalan konkareina tiedämme, miten toimia. Kattoremonttipalvelumme toiminta-alueeseen kuuluvat myös Taipalsaaren lähipaikkakunnat, kuten Lappeenranta, Lemi, Savitaipale, Taavetti ja Joutseno. Oikeastaan koko Etelä-Karjala tuntee meidät laadukkaasta työmme jäljestä sekä palvelualttiudestamme. Saavummehan niin saarikohteisiin, taajamaahan, kaupungin keskustaan kuin keskelle metsääkin, kun katto kaipaa remonttia!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taipalsaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taipalsaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taipalsaaren alueella!

Palahuopakattoremontti Taipalsaari – meiltä katto, joka kestää

Palahuopakattoremontti Taipalsaari, kun haluat sekä tyylikkään että kestävän katon kotisi suojaksi. Palahuopa tarjoaa monia mahdollisuuksia. Se sopii moniin erilaisiin kohteisiin aina moderneista klassisempiin. Valitse oikea väri sekä kattolaattojen muoto laajasta valikoimasta, niin teemme katostasi palahuopakattoremontin yhteydessä siistin ja tyylikkään – tarjolla on niin kirkkaita kuin luonnonläheisempiäkin sävyjä. Parhaimmillaan päivittämällä risaisen katon uuteen, rakennus saa aivan uudenlaisen ilmeen, mikä tapaa nostaa koko kohteen rahallista arvoa. Ei hullumpi investointi!

Palahuopakatto on myös kestävä, hiljainen, pitkäikäinen sekä helppohoitoinen katto. Se ei ruostu, kuten pelti, eikä paina yhtä paljon kuin tiili. Sillä kävellessä ei tarvitse liukastella, mikä tekee siitä myös turvallisemman – toki katolla liikkuessa on silti käytettävä asianmukaisia turvavälineitä. Ja toki katolla kiipeilyä voi turvata edelleen erilaisilla kattotuotteilla.

Toisin sanoen palahuopa on monella tapaa loistava katemateriaali, jonka alla voi nauttia elämästään parhaimmillaan vuosikymmeniä. Me toteutamme palahuopakattoremontit Taipalsaaressa vankalla asiantuntemuksella, joka erottaa meidät muita, sekä poikkeuksetta avaimet käteen -palveluna jokaista työvaihetta myöten!

Huopakaton uusiminen Taipalsaari, millaiselle katolle tahansa

Huopakaton uusiminen Taipalsaari, me uusimme niin vanhat kuin uudetkin huopakatot kaikenlaisille rakennuksille. Monipuolinen ja elastinen huopakatto mahdollistaa monen muotoisten katon suojaamisen säältä. Sen lukuisista hyvistä ominaisuuksista hyötyvät asuinrakennusten lisäksi myös erilaiset pihavarastot, autotallit, saunamökit ja grillikatokset. Huopakatosta saa rakennettua hyvin loiviakin lappeita sekä jopa täysin vesitiiviin tasakaton. Toki se sopii myös mansardikaton, pulpettikaton, harjakaton sekä satulakaton muotoon.

Itse huopakaton uusimisen lisäksi kattoremonttipalvelumme ammattilaiset voivat varustella uuden kattosi erilaisin kattotuottein. Meiltä saat niin uuden sadevesijärjestelmän vanhan ja ruostuneen tilalle kuin esimerkiksi kattosillat, lapetikkaat ja palotikkaat, jotka turvaavat katolla liikkumista. Aurinkopaneelien ja katon lisäeristeiden avulla voit tehdä kodistasi entistäkin energiatehokkaamman. Mikäli jokin yläkerran huoneista on jäänyt hämäräksi metsän läheisyyden tai väärän ilmansuunnan tähden, erilaiset läpiviennit, kuten kattoikkunat sekä valokuvut tuvat mukavasti lisävaloa. Tuuletusventtiilien avulla voidaan parantaa yläpohjan ja aluslaudoituksen ilmanvaihtoa. Pieneläinesteet ehkäisevät hiiri-invaasion ja lumiesteet äkilliset lumivyöryt jyrkiltä katoilta. Piipun pellitys taas välttää vuodot.

Kaikki nämä palvelut, kattotuotteet ja läpiviennit saat Taipalsaarella yhdeltä palveluntuottajalta. Ota siis yhteyttä meihin, kun haluat tarjota huopakatollesi parasta.

Palahuopakaton uusiminen Taipalsaari oikomatta mutkia

Palahuopakaton uusiminen Taipalsaari, me uusimme kattosi huolellisesti. Emme oio mutkia ja tingi työmme tai käyttämiemme materiaalien laadusta. Jokainen katto on meille tärkeä ja teemmekin työmme poikkeuksetta alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Palahuopakaton uusiminen alkaa aina sinun yhteydenotostasi, jonka jälkeen saavumme paikalle toteuttamaan katon yleistarkastusta. Yleistarkastuksen avulla luomme kuvaa katon kunnosta, ominaisuuksista ja tarpeista. Määrittelemme palahuopakaton koon ja huomioimme esimerkiksi läpivientien määrän, kun teemme räätälöityä tarjoustamme palahuopakaton uusimisesta. Eikä huolta, vaikka budjetti olisi tiukalla, sillä voit hakea kaikkiin toteuttamiimme kattotöihin rahoitusta nettisivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Kun hinnasta on päästy sopuun, me suojaamme palahuopakaton ympäristön pressulla, johon keräämme vanhan katon purkujätteet. Mikäli umpilaudoituksessa tai kateponttilevytyksessä on rakoja ja aukkoja, mutta se on muutoin täysin kuiva sekä hyväkuntoinen, voidaan olemassa olevan aluslaudoituksen päälle asentaa uusi katevanerointi tai OSB-kattolevytys. Mikäli kosteutta tai lahovaurioita kuitenkin löytyy, teemme tarvittavat temput vaurioiden poistamiseksi. Sitten asennetaankin aluskate ja sen päälle uusi pintahuopa. Asennamme läpiviennit sekä kattotuotteet huolellisesti ja toteutamme vielä katon lopputarkastuksen. Lopuksi siivoamme tietysti jälkemme ja hävitämme purkujätteet asianmukaisesti. Meidän lähdettyämme et joudu keräämään pihamaalta nauloja tai laudanpätkiä, vaan voit hymyssä suin jäädä nauttimaan uudesta katostasi. Mikäli laadukas palvelumme herättää kiinnostusta, kutsu meidät käymään Taipalsaarelle.

Meiltä kaikki huopakattosi kaipaamat palvelut

Meidän osaavat ja asiantuntevat ammattilaisemme eivät pelkästään remontoi ja uusi vanhoja kattoja, vaan tekevät paljon muutakin. Haluamme, että kattosi kestää jatkossa kovemmatkin myräkät, eikä ajaudu jälleen remppakuntoon piakkoin. Siispä suosittelemmekin säännöllisiä kattohuoltoja, jotka toteutamme mielellämme katollesi Taipalsaarella. Puolivuosittain on suositeltavaa puhdistaa lappeet ja rännit roskista, jotta sammal ei ehdi vallat itselleen liikaa tilaa. Samalla katon pinnan kunto, läpivientien tiiveys ja kattotuotteiden riittävä kiinnityskin tulee tarkastaa. Jos yläpohjaan kulku on mahdollista, vilkaisemme senkin kunnon mahdollisten vuodon merkkien varalta. Näin voimme ennaltaehkäistä monia ikäviä yllätyksiä.

Huopakaton huoltojen lisäksi me myös toteutamme tarvittavat vuotopaikkaukset sekä myrskyvauriokorjaukset. Ei siis hätää, vaikka tuuli olisi repinyt huopia irti katosta tai puu runnonut sitä kunnolla kaatuessaan. Me tiedämme, miten toimia silloinkin, kun tilanne näyttää pahalta. Ja mikäli katto ei korjauksin tulekaan kuntoon, voit tilata meiltä huopakaton tai palahuopakaton remontin. Oli kattoasi koskeva huoli siis millainen tahansa, Taipalsaarella kaipaamasi avun suurempiinkin katon haasteisiin löydät meidän kattomme alta.