Kattohuolto Sotkamo

Katon huoltoja Sotkamossa ei ole pakko tehdä itse, sillä kokeneelta ja asiantuntevalta kattofirmalta ne sujuvat nopeammin ja usein myös kattoystävällisemmin. Varsinkin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalon kattolumityöt kannattaa ulkoistaa, sillä lumenpudotukseen liittyy monia riskejä. Tasakatolta voi pudota alas lumen mukana, jyrkistä satulakatoista puhumattakaan. Alas putoava lumi voi aiheuttaa vahinkoa, ja tottumattomissa käsissä kattokin voi vaurioitua. Peltikatto, tiilikatto, huopakatto ja palahuopakatto voivat vaurioitua myös kattoa puhdistettaessa, joten huolettominta on ottaa yhteyttä meihin niin katon puhdistusten, lumenpudotusten, jäänsulatusten, rännien puhdistamisen kuin muidenkin kattohuoltojen tiimoilta. Sotkamon ohella palvelemme myös Kajaanissa, Kuhmossa, Nurmeksessa, Paltamossa, Rautavaaralla, Ristijärvellä, Sonkajärvellä ja Valtimolla.

Pidämme silmämme auki katolla, ja laitamme merkille kaikki katon korjaus- tai huoltotarpeet. Asiantuntijamme osaavat suositella taloyhtiölle tai yksityisasiakkaalle juuri oikeita kattotöitä, joilla katto antaa parastaan ja kestää mahdollisimman pitkään. Peltikaton elinkaarta pidennetään kattomaalauksien avulla, ja tiilikatto sekä huopakatto saavat lisää suojaa erilaisilta rasituksilta, kun niiden suojapinnoite uusitaan. Tarvittaessa teemme tarjouksen sammaleentuhokäsittelystä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sotkamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sotkamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sotkamon alueella!