Huopakattoremontti Sotkamo

Huopakattoremontti Sotkamo – Kattoremonttipalvelumme osaavilta ammattilaisilta saat takuuvarmasti toimivan huopakaton pitkäksi aikaa. Laadukaskin huopakatto saattaa vaurioitua esimerkiksi äkillisesti puun kaatuessa lapetta vasten tai vaikkapa aikanaan sattuneen asennusvirheen seurauksena. Kenties huovan kiinnitykseen on käytetty liian lyhyitä huopanauloja, piippu on jäänyt pellittämättä tai katteen ylösnostot toteutettu hutiloiden. Toki toisinaan kulumia, reikiä ja repsottavia reunoja alkaa ilmetä ihan vain vuosikymmenten kuluessa.

Merkkejä, jotka viestivät huopakattoremontin tarpeesta ovat muun muassa sisäkaton vesivuoto, huoneilman tunkkainen haju, yläpohjan eristevilloista löytyvä kosteus sekä rakenteiden homepilkut. Pienikin vuotokohta saattaa altistaa koko rakennuksen vaikealle kosteusvauriolle, joten älä turhaan lykkää huopakattoremonttia kauas tulevaan, jos sen tarve on ilmeinen.

Meiltä saat laadukkaan huopakattoremontin Sotkamossa, kun kattosi sitä kaipaa. Kokeneina ja huopakattoihin erikoistuneina kavereina vaikeammatkaan vauriot eivät meitä hätkäytä, vaan hoidamme homman kotiin palvelumme laadusta tinkimättä. Ei siis ihmekään, että koko Kainuu tuntee meidät hyvästä otteestamme. Kattoremonttipalvelumme toiminta-alueeseen kuuluvat myös Sotkamon lähipaikkakunnat, kuten Vuokatti, Kajaani, Kontiomäki, Hyttilä ja Ala-Vieksi. Jokaista saarikohdetta, metsämökkiä tai muuta vaikeamman matkan päässä olevaa sijaintia myöten!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sotkamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sotkamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sotkamon alueella!

Palahuopakattoremontti Sotkamo – tuloksena katto, joka kestää kovempiakin koettelemuksia

Palahuopakattoremontti Sotkamo, meiltä, niin tuloksena on paitsi näyttävä myös kaikenlaiset koettelemukset kestävä palahuopakatto. Heitä siis hyvästit kuluneelle, risaiselle ja koko rakennuksen arvoa laskevalle kattorakennelmalle. Rakentamamme palahuopakatot soveltuvat monenlaisiin kohteisiin niiden tyylistä ja iästä riippumatta – onhan uusi palahuopakatto kustomoitavissa omien mieltymysten mukaan. Valitse siis silmääsi miellyttävä väri sekä palahuovan kattolaattojen muoto laajasta valikoimasta, niin me hoidamme asennustyöt.

Palahuopakatto on paitsi näyttävä myös varsin helppohoitoinen katto. Se ei ruostu, kuten pelti tai haalistu kovemmassakaan paahteessa. Palahuovan pinta on hieman karheaa, mikä tarjoaa myös mukavasti lisäpitoa esimerkiksi lumikinoksille – jyrkempi palahuopakatto kaipaa kuitenkin lumiesteitä, vaikkei loivemmalle huopakatolle niitä aina tarvitsekaan asentaa. Lisäksi tämä pehmeä ja joustava materiaali vaimentaa ulkoa kantautuvia ääniä, joten sateen ropina tai tuulen pauke ei häiritse yöunta. Ei siis ihmekään, että palahuopakatto on myös Sotkamossa monien suosima katemateriaali.

Älä siis turhaan vaihda palahuopakattoasi tiili- tai peltikattoon, vaan tilaa palahuopakattoremontti Sotkamossa meiltä, niin saat uuden, säänkestävän sekä kaikin puolin toimivan katon kotisi suojaksi myös seuraaviksi vuosikymmeniksi. Vaihtamalla ei parane, mutta remontoimalla kyllä!

Huopakaton uusiminen Sotkamo, katon muodosta ja rakennuksen koosta riippumatta

Huopakaton uusiminen Sotkamo, meiltä, olipa kyseessä millaisen rakennuksen katto tahansa. Monipuolinen ja elastinen huopakatto sopii nimittäin lukemattomiin eri kohteisiin. Emmekä tarkoita nyt pelkkiä omakotitaloja, paritaloja tai kesämökkejä, vaan myös erilaisia pihavarastoja, autotalleja, saunamökkejä, grillikatoksia ja muita piharakennuksia. Huopakatosta saa rakennettua nimittäin hyvin loiviakin lappeita sekä jopa täysin vesitiiviin tasakaton. Ja miksei myös eri kokoisia mansardikattoja, harjakattoja, pulpettikattoja ja satulakattoja.

Sen lisäksi, että me uusimme itse katteen ja kaikki sen alapuoliset kosteudesta kärsineet rakenteet, ammattilaisina voimme myös varustella sen erilaisin kattotuottein. Tai asentaa vaikkapa täysin uusia läpivientejä. Valikoimamme kattaa kaiken aina kokonaisista sadevesijärjestelmistä kattosiltoihin ja lapetikkaista lumiesteisiin sekä pieneläinesteisiin. Kattotuotteista ja lisäpalveluista hyötyy usein niin katolla kiipeilevä, sen ympäristössä liikuskeleva kuin lappeiden suojissa asuvakin. Esimerkiksi aurinkopaneelit ja yläpohjan lisäeristeet tekevät kodistasi entistäkin energiatehokkaamman. Asumismukavuutta voi parantaa myös vaikkapa uudella kattoikkunalla tai kattovalokuvulla, jonka kautta siihen kodin pimeimpäänkin huoneeseen tulvii luonnonvaloa. Tilaa meiltä kaikki kaipaamasi kattotuotteet ja läpiviennit Sotkamossa helposti huopakaton uusimisen yhteydessä!

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo sitoutuneelta kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo, meiltä avaimet käteen -palveluna. Palahuopakaton uusiminen alkaa siis aina sinun yhteydenotostasi, jonka jälkeen saavumme paikalle toteuttamaan katon yleistarkastusta. Yleistarkastuksen avulla saamme muodostettua kuvan katon kokonaiskunnosta sekä yksilöllisistä ominaisuuksista ja tarpeista. Kun olemme määritelleet katon koon, kaltevuuden, läpivientien määrän sekä muut kuluihin olennaisesti vaikuttavat tekijät, luomme yksilöllisesti räätälöityä tarjoustamme palahuopakaton uusimisesta. Ja mikäli kustomoitu hintamme tuntuisikin omaan budjettiin nähden suurelta summalta, voit hakea kaikkia tarjoamiamme kattotöitä varten rahoitusta helposti nettisivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voit jättää kaiken kattoosi liittyvän meille. Kuten palveluun kuuluu, hankimme käsiimme tarvittavat rakennusmateriaalit, suojaamme katon ympäristön pressulla ja alamme sitten hommiin. Purettuamme vanhan katon pääsemme arvioimaan, missä kunnossa sen alapuoliset osat todella ovat. Pätevät peltiseppämme, puuseppämme ja kirvesmiehemme uusivat kaikki sitä kaipaavat rakenteet. Mikäli umpilaudoitus ja eristeet ovat kuivat sekä hyväkuntoiset, ei niitä tarvitse päivittää uusiin. Tällöin saattaa riittää esimerkiksi pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto. Jos taas lahovaurioita löytyy, tulee ne ensin korjata, jotta vaivat eivät toista itseään. Mikäli ongelma on saanut alkunsa esimerkiksi piipun juuren vuodosta tai vuotavasta kattoikkunasta, pellitämme piipun tai vaihdamme ikkunan uuteen, jotta vastaavilta vaurioilta säästytään jatkossa. Kun kaikki on valmista, siivoamme paikat, hävitämme purkujätteet ja jätämme taaksemme entistäkin ehomman palahuopakaton, joka häikäisee koko Sotkamon väen!

Huopakaton saneeraus ja kaikki muut kattotyöt meiltä, niin homma hoituu huolella

Meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse pelätä, että huopakaton saneerauksesta tai muista kattotöistä muodostuisi ikuisuusprojekteja. Tai että vanhat ongelmat jäisivät lähtömme jälkeen vielä vaivaamaan. Huopakattosi on meidän käyntikorttimme ja siksi huolehdimmekin siitä kuin omastamme – pyrkien aina miettimään, mistä palveluista kukin katto todella hyötyisi.

Huopakaton saneeraus ei ole koskaan se ensisijainen ratkaisu katon ongelmiin. Ensin arvioimme, voiko vuodon mahdollisesti paikata tai muun ongelman korjata. Mikäli myrskyvauriosta ei selvitä myrskyvauriokorjauksin tai vuotopaikkausta koettaisi mielekkääksi ratkaisuksi, on huopakattoremontti usein se ainoa jäljelle jäävä vaihtoehto. Ja silloin se kannattaa tilata Sotkamossa meiltä.

Huopakattoremontin tarvetta voi monesti lykätä kauas tulevaisuuteen säännöllisten kattotöiden avulla. Kun katon kunnosta huolehditaan asianmukaisesti, ei vuodoille otollisia olosuhteita pääse syntymään. Ennakointi siis kannattaa. Kutsu meidät siis huoltamaan kattoasi Sotkamossa säännöllisesti. Ja pudottamaan lumet tai häätämään sammaleet tarpeen mukaan. Meidän kattomme alta saat kaikki tarpeelliset kattopalvelut!