Kattoremontti & Kattotyöt Sotkamo

Kun etsit kattofirmaa tekemään oman tai taloyhtiön rakennuksen kattoremonttia (tai muita kattotöitä) Sotkamossa, anna laadun ratkaista. Edullisin hinta ei paljoa lämmitä, jos katto on maalattava uudestaan seuraavana vuonna tai jos katto on uusittava jo kymmenen vuoden päästä asennusvirheiden takia. Kattokorjaus-palvelu on luotettava valinta kaikkiin omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin kattotöihin ja kattoremontteihin, sillä meillä on pitkä kokemus ja aukoton asiantuntemus kaikista katoista. Vaikka tunnemmekin huopakatot ja kaikki huopakattotyöt kuin omat taskumme, olemme ylivetoja myös tiilikattoihin ja peltikattoihin liittyvissä töissä sekä peltisepäntöissä.

Meillä ei kuitenkaan ole tapana veloittaa kattotöistä kohtuuttomasti, vaan toimimme kerta kaikkiaan mainiolla hinta-laatusuhteella. Kattoremontit ja muut isommat kattourakat halunnet silti maksaa osissa, joten kotisivujemme kautta pääsee hakemaan yhteistyökumppanimme tarjoamaa, joustavaa rahoitusta.

Pienempiä kattotöitä, joihin suhtaudumme yhtä vakavasti kuin kattosaneerauksiin ja kattovuotojen korjauksiin, ovat esimerkiksi kattoikkunoiden uusiminen ja lintuverkkojen asentaminen. Olipa mielessäsi iso tai pienimuotoisempi kattotyö, ota yhteyttä – Sotkamon lisäksi myös Kajaanissa, Kuhmossa, Nurmeksessa, Paltamossa, Rautavaaralla, Ristijärvellä, Sonkajärvellä ja Valtimolla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sotkamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sotkamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sotkamon alueella!