Kattohuolto Somero

Oletko ajatellut ulkoistaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huollot Somerolla? Olet siinä tapauksessa tullut juuri oikeaan osoitteeseen, sillä me palvelemme kaikkia yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä mitä parhaimmalla ammattitaidolla, ja vain kohtuullisin kustannuksin. Kannattaa teettää kattohuollot asiantuntevalla kattourakoitsijalla, sillä silloin kattosi on hyvissä käsissä, ja saat tarvittaessa asiantuntijan suosituksen katon kunnon eteen tehtävissä olevista kattotöistä. Me kerromme sinulle, jos katto on aika maalata, pinnoittaa tai käsitellä sammaleiden poistoon tarkoitetuille aineilla. Teemme kaikki kattohuollot myös Someron naapurikunnissa Jokioisissa, Koski Tl:ssä, Lohjalla, Loimaalla, Salossa, Tammelassa sekä Ypäjällä.

Esimerkiksi katon puhdistaminen voi vaurioittaa kattoa, jos se tehdään tottumattomasti – lumenpudotuksesta puhumattakaan! Puhdistamattakaan tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa ei kannata jättää, sillä siisti katto pysyy paremmassa kunnossa. Katon ikääntyessä katolle saattaa ilmaantua sammaleita, jäkäliä ja muita kasvustoja, mitkä poistamme kemiallisesti. Painepesuri kannattaa suosiolla unohtaa, sillä biohajoavat mutta erittäin tehokkaat sammaleentuhoaineet ovat paljon parempi ratkaisu. Ne eivät vaurioita tiilikattoa tai bitumikattoa, ja lopputulos kestää pitkään. Puhdistamme ja huollamme luonnollisestikin myös sadevesikourut.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Somerolla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Somerolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Someron alueella!