Kattoremontti & Kattotyöt Somero

Kun tarvitset kattoremonttia tai muita kattotöitä Somerolla, anna laadun ratkaista. Valitse omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon kattotöihin Kattokorjaus-palvelu, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi lopputuloksen laadusta. Vaikka katto uusitaan, huolletaan ja korjataan jetsulleen oikealla tavalla ja tasokkaita materiaaleja käyttäen, ei hinta hirvitä. Hyvä hinta-laatusuhde muuttuu entistä paremmaksi, jos pääset käyttämään hyväksesi mahdollisuutta kotitalousvähennykseen. Isommat kattotyöt, kuten kattoremontit, halunnet maksaa osissa. Juuri siksi kotisivujemme kautta on tarjolla joustava rahoitus – kannattaa tutustua!

Erityisen innokkaita olemme tekemään yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden huopakattotöitä, sillä se on mielikattomme. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö tarttuisi ilomielin myös kaikkiin peltikatto- ja tiilikattotöihin. Palveluvalikoimastamme löydät myös peltisepäntyöt, joten voimme vaikka pellittää kattoikkunan sen asentamisen tai uusimisen yhteydessä. Kysy tarjousta myös oravaesteiden asentamisesta, katon korottamisesta, katon IV-töistä tai vaikka tasakaton kattokaivojen uusimisesta! Kaiken kattavaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kattopalvelua saa kauttamme myös Someron naapurikunnissa Jokioisissa, Koski Tl:ssä, Lohjalla, Loimaalla, Salossa, Tammelassa sekä Ypäjällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Somerolla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Somerolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Someron alueella!