Vesikourujen puhdistus Somero – pidämme sadevesijärjestelmäsi puolia aikaa ja säärasitteita vastaan

Somerolla ihmisen on hyvä olla, sillä palvelut pelaavat – myös vesikourujen puhdistuspalvelu. Sitä saa meiltä!

Olemme suuri joukko kattoalan monipuolisia ja kokeneita ammattilaisia, ja meille rännien puhdistus on rutiinihommaa. Työt hoituvat joutuisasti ja kustannustehokkaasti kerta toisensa jälkeen.

Toimimme tottunein ottein kaikissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin, kauppoihin, kouluihin, kirkkoihin ja hevostalleihin. Otamme mielellämme puhdistaaksemme myös pienempien kohteiden, kuten piharakennusten vesikourut.

Mielestämme jokainen somerolainen, sadevesijärjestelmällä varustettu rakennus ansaitsee mitä parasta palvelua rännien puhdistuksen merkeissä. Säännöllinen ja huolellinen putsaus pitää niin ruosteen kuin tukoksetkin tehokkaasti loitolla. Syyspuhdistuksen ansiosta myös sadevesijärjestelmän jäätyminen ja jään aiheuttamat vammat ovat vähemmän todennäköisiä.

Kylkiäisenä arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskuntoa. Jos silmiimme pistää esimerkiksi lumi- tai myrskyvaurioita tai vuotoja, voimme tehdä samalla sykäyksellä tarjouksen ongelmakohtien vaatimista toimenpiteistä.

Näin hyvään suoritukseen ei kovin moni muu kattotalo Somerolla pysty. Ota siis yhteyttä, kun vesikourujen puhdistus on jälleen ajankohtaista!

Somerolaisten ohella palvelemme mielellämme myös lohjalaisia, loimaalaisia, salolaisia, tammelalaisia ja ypäjäläisiä.

Teetä rännien puhdistus osana katon kausihuoltoa, niin askare hoituu pois päiväjärjestyksestäsi vielä tavallistakin edukkaampaan hintaan. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Somerolla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Somerolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Someron alueella!

Rännien puhdistus Somerolla kannattaa tehdä useammin kuin kerran vuodessa

Somerolla palvelut ovat lähellä, mutta niin on myös luonto. Rännien puhdistuksen näkökulmasta se ei ole varauksettoman positiivinen asia, vaikka pääsääntöisesti puiden ja pensaiden ei annetakaan kasvaa aivan rakennuksen kyljessä.

Yleisesti ottaen suosittelemme rännien puhdistusta tehtäväksi Somerolla kahdesti vuodessa rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta. Toimenpide on järkevää yhdistää katon kevät- tai syyshuoltoon, sillä siten sekä katto että sadevesijärjestelmä ovat valmiina vastaanottamaan säähaasteet kaikkina vuodenaikoina.

Jos tonttisi on kovin vehreä tai kiinteistön kupeessa kasvaa lehteviä pihapuita, voi rännien puhdistukselle kuitenkin olla tarvetta useamminkin. Roskaa irtoilee puista pitkin vuotta, ja myös katolle tippuvat lehdet, risut ja neulaset päätyvät ennen pitkää sadevesijärjestelmään.

Sadevesijärjestelmää kannattaakin pitää silmällä säännöllisesti, niin luontoäiti ei pääse yllättämään takavasemmalta. Kun rännien puhdistus tehdään ajoissa, vältät monet isommat laskut ja murheet!

Ethän laiminlyö sadevesijärjestelmän tarpeita edes taloudellisista syistä? Yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta voit hakea näppärästi netissä, ja rahoituksella voit maksaa kaikki meiltä tilatut kattotyöt oman makusi mukaan mitoitetuissa erissä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on työ, jota somerolaisen kannattaa vältellä viimeiseen asti. Tai tarkemmin sanottuna tukoksia, eikä niinkään niiden avausta.

Sadevesijärjestelmään muodostuneilla tukoksilla on nimittäin taipumus aiheuttaa ikäviä lieveilmiöitä. Jos tukos saa olla paikoillaan kovin pitkään, voi sadevesijärjestelmään muodostua esimerkiksi ruostetta. Tukoksen sijainnista riippuen kaatokin voi vääntyä väärään kulmaan tai ränni revetä irti räystäästä.

Eikä siinä vielä kaikki. Tukoksen takia katolta valuvat sade- ja sulamisvedet eivät pääse kulkemaan tarkoituksenmukaisia reittejä pitkin, joten esimerkiksi otsalaudat homehtuvat ja lahoavat nopeammin. Siinä sivussa julkisivu ja sokkelikin saattavat kärsiä kosteuden aiheuttamia haittoja.

Somerolainen, ethän siis laiminlyö sadevesijärjestelmän puhdistustarpeita? Pitkässä juoksussa on paljon helpompaa ja edullisempaa tilata rännien puhdistus meiltä pari kertaa vuodessa kuin olla tämän tästä tukoksia avaamassa.

Mikäli tukoksia kuitenkin pääsee muodostumaan, älä epäröi kääntyä puoleemme siinäkään tapauksessa. Vaikka kannustammekin ensisijaisesti välttämään sadevesijärjestelmän tukoksia, onnistuu myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus meiltä muitta mutkitta.