Kattoremontti & Kattotyöt Savonlinna

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon ehjyys on ensiarvoisen tärkeää, joten ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun jo hyvissä ajoin tilataksesi kattoremontteja tai kattotöitä Savonlinnaan. Säännöllinen kattohuolto saa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katon kestämään mahdollisimman pitkään, ehkä jopa 70 vuotta. Vuotavien kattoikkunoiden uusiminen ja muut kattopaikkaukset estävät katon vesivahingot ja pitävät kattorakenteet terveinä. Puolivuosittaiset tarkastukset kertovat, mitä peltikatto, tiilikatto tai huopakatto tarvitsee.

Huopakatot läheisesti tuntevat ammattilaisemme osaavat antaa läjäpäin vinkkejä katon pitämiseen hyväkuntoisena, joten saatat saada tarjouksen vaikkapa katon pinnoittamisesta tai oravaesteiden asentamisesta. Kun katto on lopulta uusittava, teemme sen mitä parhaimmalla hinnalla, ja viimeistelemme peltisepäntöillä (kuten pellittämällä savupiipun). Aikaisessa vaiheessa – eli toisin sanoen katon ollessa vielä vesitiivis – tehty kattoremontti on huomattavasti edullisempi, kun liian myöhään tilattu kattosaneeraus. Vanha ja haurastunut katto on saattanut vuotaa, ja kosteusvaurioiden korjaaminen vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Kotitalousvähennykseen oikeuttavia kattotöitä, joille löytyy verkkosivuiltamme myös rahoitus, on tarjolla myös Enonkoskella, Heinävedellä, Kiteellä, Liperissä, Parikkalassa, Rantasalmella, Ruokolahdella, Rääkkylässä, Sulkavalla ja Varkaudessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savonlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savonlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savonlinnan alueella!