Kattohuolto Savonlinna

Katon huollot Savonlinnassa eivät ole vaikeita asioita hoitaa kuntoon, sillä riittää, että otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme kaikki omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja kesämökkien kattohuollot pitkällä kokemuksella ja erinomaisella ammattitaidolla – emmekä veloita niistä mansikoita. Olipa kyseessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto, tulee se puhdistaa puolivuosittain. Peltikatto ruostuu vähemmän ja huopakatot, palahuopakatot sekä tiilikatot sammaloituvat hitaammin, jos ne puhdistetaan joka kevät ja syksy. Olennaisen tärkeään kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös räystäskourujen puhdistaminen sekä katon kunnon tarkastus. Näin saadaan varmistettu sadevesijärjestelmän veto ja se, että katto tulee pinnoitettua, maalattua tai käsiteltyä sammaleenpoistoaineilla aina oikeaan aikaan.

Savonlinnassa tai sen naapurikunnissa Enonkoskella, Heinävedellä, Kiteellä, Liperissä, Parikkalassa, Rantasalmella, Ruokolahdella, Rääkkylässä, Sulkavalla ja Varkaudessa (joissa myöskin toimimme) saatetaan tarvita myös lumenpudotusta tai jäänsulatusta. Liika lumi rasittaa katon kuntoa tarpeettomasti. Etenkin tasakatolta voi olla tarve pudottaa lunta. Jää rikkoo saumoja ja aiheuttaa erilaisia turvallisuusriskejä, joten sekin kannattaa poistaa katolta. Höyry sulattaa jään räystäskouruistakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savonlinnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savonlinnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savonlinnan alueella!