Kattohuolto Sauvo

Katon huollot Sauvossa ovat paras tapa estää omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon kuntoa romahtamasta. Kotitalouksien ja taloyhtiöiden kattojen käyttöiät voivat jopa puoliintua, jos kattoa ei puhdisteta säännöllisesti, ja jos huonoon kuntoon päässyttä pinnoitetta ei uusita. Myös sammaleiden poisto katolta on tärkeä kattotyö, sillä sammal on katon surma. Jos katolta pitää pudottaa lunta tai sulattaa jäätä, ota silloinkin yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, sillä teemme asianmukaisesti kaikki kattohuollot Sauvossa, Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Paraisilla, Paimiossa ja Salossa.

Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa ja palahuopakattoa huollettaessa on hyvä muistaa, että pitäisi puhdistaa joka kevät ja syksy. Samalla on hyvä hetki toteuttaa myös räystäskourujen puhdistaminen. Vain puhtaat ja ehjät rännit vievät sade- ja sulamisvedet kohti oikeaa purkupaikkaa. Kevät- ja syyshuoltoihimme sisältyy myös katon kunnon tarkastus. Näin osaamme kertoa vaihdettavista kattotiilistä tai esimerkiksi vuotamaan herenneestä piipun juuresta. Kuntotarkastuksen perusteella osaamme suositella myös esimerkiksi tiili- tai huopakaton pinnoittamista, tai peltikaton huoltomaalaamista.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sauvossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sauvossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sauvon alueella!