Kattoremontti & Kattotyöt Sauvo

Ehjä katto on rakennuksen paras suoja sateilta ja kosteudelta, joten asiantuntemuksella tehdyille kattoremonteille ja kattotöille Sauvossa löytyy aina käyttöä. Älä päästä katolle ketä tahansa, vaan korjauta, huollata ja uusi kattosi Kattokorjaus-palvelun timanttisten ammattilaisten toimesta. Kun asioit kanssasi, tiedät saavasi kattoremontille ja muille kattoremonteilla myös parhaan mahdollisen hinnan. Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kunnossapitoon ja uusimiseen ei siis tarvitse investoida suuria summia. Muistathan myös kotitalousvähennyksen, sekä kotisivujemme kautta muutamassa minuutissa haettavan rahoituksen.

Katto pysyy ehjänä ja tiiviinä pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisin väliajoin. Puolivuosittaiset tarkastukset kertovat, mitä huopakatto, tiilikatto tai peltikatto tarvitsee. Aina ei tarvita muuta kuin katon puhdistus, kun taas joskus voi löytyä tarvetta oravaesteiden asentamiselle tai vaikkapa kattoikkunan uusimiselle. Kun katto on palvellut aikansa, uusimme sen luotettavasti, ja viimeistelemme uuden katon peltisepäntöillä. Kysy tarjousta taloyhtiön tai oman rakennuksen kattotöistä myös Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Paraisilla, Paimiossa ja Salossa. Urakkahintaa tullaan laskemaan paikan päälle, jottei mikään olennainen yksityiskohta jäisi huomaamatta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sauvossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sauvossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sauvon alueella!