Huopakattoremontti Sauvo

Huopakattoremontti Sauvo, kun haluat, että uusi kattosi kääntää katseita, käänny meidän puoleemme. Katon kunnolla on nimittäin selvä vaikutus koko kiinteistön yleisilmeeseen sen iästä riippumatta. Avullamme saat kuntoon jopa haalistuneet, painuneet tai sammaleen syömät lappeet. Pian pääsi päällä komeilee uudenkarhea ja näyttävän huopakatto. Ero entiseen voi olla varsin dramaattinen. Monesti toteutetut parannukset jopa nostavat koko rakennuksen arvoa.

Toteutamme huopakattoremontit katon kaipaamalla laajuudella. Huopakattoremontti voi sisältää vanhan katon purun, kastuneiden tai muutoin huonokuntoisten katon alla olevien laudoituksien ja villojen uusimisen, uuden aluskatteen (eli alushuovan/aluskermin) sekä palahuopakatteen asennuksen, läpivientien asennukset ja ylösnostot, kattotuotteiden asennuksen, sekä muut tarvittavat kattotyöt, kuten piipunpellitykset.

Huopakattoremontin myötä katosta tulee paitsi näyttävä, myös kestävä. Vaikeasti vaurioitunut ja kauttaaltaan kulunut katto ei sitä enää ole. Mikäli kosteus on ehtinyt tehdä tuhojaan jo rakenteissa – yläpohjan villat ovat kastuneet ja lahoavat puurakenteet vaikuttavat sekä lämmöneristykseen, kestävyyteen että asumismukavuuteen – ei pelkkä paikkailu enää riitä. Pahimmillaan rapistuva katto ja vaikeat sisäilmaongelmat ajavat koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon, jos ongelmat lakaistaan maton alle.

Meidän laadukkaan huopakattoremonttimme avulla saat suojaksesi jälleen uuden, kestävämmän sekä kaikin tavoin käytännöllisemmän katon. Haastavammankin homman hoidamme sovitussa ajassa. Ei siis ihmekään, että Sauvon lisäksi koko muu Varsinais-Suomi –Kaarina, Lieto, Kemiö, Salo, Perniö sekä moni muu saariston kohde – tuntee meidät laadukkaista kattotöistämme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sauvossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sauvossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sauvon alueella!

Palahuopakattoremontti Sauvo – moniosaajiemme avulla kattavampi kattoprojekti

Palahuopakattoremontti Sauvo, meidän omistautuneelta kattoremonttipalvelultamme saat kattavamman kattoprojektin, jonka voit kustomoida juuri omannäköiseksesi. Haastavammankin tilanteen kartoitamme nopeasti ja toteutamme tarvittavat toimet tehokkaasti.

Palahuopakattoremontti on syytä jättää aina ammattilaisen huoleksi. Ei siis naapurin tai jonkun puolitutun niksinikkarin. Palahuovan käsittely vaatii nimittäin runsaasti osaamista, aiempaa kokemusta sekä kattavaa tietotaitoa. Mikäli katosta ei saada hyvänkään yrityksen myötä vesitiivistä, on koko kohde alttiina kosteusvaurioille. Sama pätee tilanteeseen, jossa läpivientien tiivistys epäonnistuu. Pienilläkin huolimattomuusvirheillä voi siis olla kohtalokkaat seuraukset. Jätä siis tikkailla kiipeily ja kaikenlaiset katon purkutyöt meidän huoleksemme, niin saat varmasti laadukasta järkeä.

Kokeneet ja paljon nähneet kattoalan ammattilaisemme ovat apunasi tilanteessa kuin tilanteessa ja toteuttavat palahuopakattoremontin sujuvasti. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden vaikuttaa uuden kattosi ulkonäköön sekä varusteluun, sillä palahuopaa on tarjolla eri väreissä ja kattolaattoja eri muotoisina. Erilaisia kattotuotteitakin riittää joka lähtöön. Asennamme katollesi niin ehjät kattotikkaat, vesikourut kuin lumiesteetkin ruostuneiden tilalle. Tai vaikkapa täysin uuden kattoikkunan. Kun siis palahuopakattoremontin aika koittaa, tule tutustumaan laajaan palvelutarjontaamme Sauvossa!

Huopakaton uusiminen Sauvo on kiistattomasti kannattava kattotyö

Huopakaton uusiminen Sauvo, me ajattelemme sekä sinun, että kukkarosi parasta. Toteuttamamme huopakaton uusiminen voi parhaimmillaan jopa maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa. Mutta miten?

Meidän taitavat moniosaajamme tietävät, millaista kattoa saaristoalueella kaivataan – millaisia ominaisuuksia siltä vaaditaan ajoittain varsin haasteellisissa ilmasto-olosuhteissa. Huopakaton uusimisen myötä monet aikaisemmin päänvaivaa sekä korjauskuluja aiheuttaneet ongelmat jäävät historiaan. Lämmityskustannuksetkin laskevat, kun lämpö ei jatkossa enää katoa rikkinäisen aluskatteen ja kosteiden eristeiden kautta harakoille. Sähkölaskun suuruuteen voi taas vaikuttaa esimerkiksi asennuttamalla uudelle katolleen sarjan aurinkopaneeleita.

Hinta huopakaton uusimiselle syntyy aina projektikohtaisesti. Räätälöimme hinnan katon koon, muodon, läpivientien määrän, kunnostustarpeen sekä muiden ominaisuuksien mukaan. Mikäli siis kuluarvio juuri sinun kattosi kunnostustöistä kiinnostaa, kutsu tiimimme arviointikäynnille Sauvoon. Vasta katon nähtyämme, voimme alkaa puhua todellisista kustannuksista. Mikäli budjettisi joustavuus silti huolettaa, voit asiakkaanamme hakea rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta niin huopakaton uusimiseen kuin moniin muihinkin kattotöihin. Älä unohda myöskään kotitalousvähennyksen mahdollisuutta.

Oli lopullisessa hinta-arviossa kyse millaisista summista tahansa, meillä hinta-laatusuhde on poikkeuksetta kohdillaan. Käänny siis kaikissa kattoasioissa Sauvossa meidän kattofirmamme puoleen!

Palahuopakaton uusiminen Sauvo, takaa kunnon katon vielä vuosikausiksi eteenpäin

Palahuopakaton uusiminen Sauvo, kattoremonttipalvelumme ansiosta yhteiseloa kattosi kanssa vielä vuosikymmenien ajan. Palahuovalla on pitkä historia rakentamisen maailmassa. Erilaisia palahuopakattoja näkee kuitenkin vielä tänäkin päivänä niin Sauvossa kuin esimerkiksi Lapin erämaassa. Onhan palahuopa varsin kestävä, edullinen, hiljainen sekä varsin kevytkin katemateriaali. Keveytensä ansiosta sen tueksi ei tarvita raskaita tukirakenteita toisin kuin esimerkiksi tiilikatteen. Materiaalin tarjoamat vapaudet mahdollistavat monenlaisia eri tyylejä. Voimmekin halutessasi esimerkiksi vaihtaa palahuopakaton uusimisen yhteydessä katon profiilia tai mallia vaikkapa harjakatosta pulpettikattoon tai satulakatosta mansardikattoon. Ilmaise siis rohkeasti toiveesi ja me perehdymme vaihtoehtoisiin toimintamalleihin kussakin tilanteessa.

Uusimme kaikenlaisten rakennusten palahuopakatot. Emme siis keskity vain ja ainoastaan asuinrakennusten kattoihin, vaan myös esimerkiksi pihapiirisi muihinkin kattoihin. Autotallien, vajojen, nukkuma-aittojen, pihasaunojen ja grillikatosten ränsistyneet lappeet laitetaan nekin näyttävään kuntoon. Niiden ongelmia ei kannata vähätellä tai sivuuttaa, sillä piharakennusten kattovuodoilla voi niilläkin olla varsin ikävät seuraukset. Kutsu siis meidät apuun Sauvossa, oli kyseessä millainen katto tai katon ongelma tahansa.

Kauttamme myös huopakaton huollot ja myrskyvauriokorjaukset Sauvossa

Kun huopakatto on jälleen näyttävässä kunnossa, kannattaa siitä pitää huolta myös jatkossa. Pitkäikäinen huopakatto kukoistaa säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla. Ihan vain katon puhdistuksin, läpivientien tiiveyden varmistuksin, yläpohjan kunnon tarkistuksin sekä kattotuotteiden kiinnikkeiden testauksin päästään jo pitkälle. Kausiluontoiset sekä tarpeen mukaan toteutetut toimenpiteet – kuten lumenpudotukset ja sammaleentuhokäsittely – ovat nekin tärkeässä asemassa erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyssä. Kun lappeille ei pääse syntymään vuodoille otollisia olosuhteita, voidaan remonttiakin lykätä kauas tulevaan. Sauvossa saat kaikkien huopakattojesi kaipaamat huoltotoimenpiteet meidän tehotiimiltämme.

Toki ikäviltä yllätyksiltä ei aina voi välttyä kovastakaan yrityksestä huolimatta. Esimerkiksi kaatuva puu saattaa osua katetta vasten ja epäonnisesti jopa rikkoa sen. Yhtäkkiä käsillä on vaurio, joka altistaa koko rakennuksen kosteudelle. Ei kuitenkaan hätää, sillä meiltä saat Sauvossa avun akuutimmissakin tilanteissa. Myrskyvauriokorjauksemme ovat käänteentekeviä tilanteissa, joissa tuho näyttää ikävältä. Jätä siis kattosi meidän käsiimme, niin teemme ihmeitä!