Kattoremontti & Kattotyöt Sastamala

Aina on tarvetta kattoremonteille ja kattotöille Sastamalassa, ja me vastaamme tähän tarpeeseen mitä ammattitaitoisimmalla tavalla. Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattoremonteista ja kattotöistä, ja erityisasiantuntemuksemme ansiosta saamme huopakatotkin kestämään 40 vuotta. Katto on uusittava vasta 50 vuoden kuluttua, jos kyseessä on peltikatto, ja tiilikatto kestää tästäkin 20 vuotta pidempään. Katon pitkä käyttöikä varmistetaan huoltamalla kattoa säännöllisesti, ja korjaamalla kaikki viat (kuten uusimmalla vuotavat kattoikkunat) mahdollisimman pian. Peltisepäntyöt viimeistelevät yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katon, ja varmistavat sen tiiviyden ja turvallisuuden. Voit tilata kattopeltisepiltämme niin kattoturvatuotteet kuin kattoikkunan tiiviyden varmistavat pellityksetkin. Lintuverkkojen asentaminen pitää linnut poissa katon alta, ja riittävä määrä eristeitä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta sekä katon kosteusteknistä toimivuutta.

Oman talon kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja verkkosivujemme kautta bongaat sopivan rahoituksenkin. Eiköhän laiteta katto kuntoon avaimet käteen -periaatteella – myös Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nokialla, Porissa, Punkalaitumella, Ulvilassa, Urjalassa ja Vesilahdella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sastamalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sastamalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sastamalan alueella!