Kattohuolto Sastamala

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon elinkaari voi jopa puolittua, jos katon huollot Sastamalassa jäävät tekemättä. Niin kotitalouksien kuin taloyhtiöidenkin kannattaa huoltaa kattojaan, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään, eikä esimerkiksi saumavuodoista olisi niin paljoa riesaa. Varsinkin katon puhdistuksen suhteen säännöllisyys on tärkeää. Myös katteen materiaali on otettava huomioon kattoa huoltaessa. Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa ja palahuopakattoa ei voi puhdistaa ja pinnoittaa samalla lailla, vaikka puhdistukset onkin tehtävä yhtä usein kaikilla katoilla. Katteet ja sadevesikourut on puhdistettava kaksi kertaa vuodessa, mutta esimerkiksi huopakattoa ei vaurioitumisen pelossa kannata harjata.

Sammaleiden poisto on osa huopa- ja tiilikattojen huolto-ohjelma, samoin kertaalleen tehtävä katon pinnoitus. Karhea pinta kerää lunta, joten lumenpudotustakin voidaan tarvita. Peltikatto on liukkaan pintansa ansiosta helppohoitoinen, mutta ruostumisuhan takia se kannattaa maalata tarpeen mukaan, esimerkiksi kolmeen otteeseen. Kaikki kattohuollot katemateriaalista riippumatta saa Kattokorjaus-palvelulta – myös Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nokialla, Porissa, Punkalaitumella, Ulvilassa, Urjalassa ja Vesilahdella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sastamalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sastamalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sastamalan alueella!