Vesikourujen puhdistus Sastamala – laatupalvelua sastamalalaisille talonomistajille ja taloyhtiöille!

Sastamalalainen talonomistaja tai taloyhtiön edustaja, saisimmeko viisi minuuttia aikaasi? Muistelepa, milloin vesikourujen puhdistus eli roskien poisto ränneistä on viimeksi tehty. Vesikourujen puhdistus on olennainen osa jokaisen sastamalalaisen sadevesijärjestelmän peruskunnossapitoa. Se taistelee tehokkaasti niin ruostetta, tukoksia kuin jään aiheuttamia vaurioitakin vastaan.

Jos rännien edellisestä puhdistuskerrasta on aikaa noin kuusi kuukautta, kannattaa seuraava puhdistus laittaa heti tilaukseen. Yleensä toimenpide ajoitetaan katon kevät- tai syyshuollon yhteyteen, mutta meiltä voit tilata sen koska vain.

Teemme rännien puhdistustyöt pitkällä kokemuksella, joten pystymme takaamaan ensiluokkaisen puhdistustuloksen. Asiakastyytyväisyytemme onkin kärkikastia. Meiltä voit tilata samaan lähtöön muutkin kattosi kausihuoltoon kuuluvat toimenpiteet, kuten vesikaton puhdistus. Meiltä löytyvät asiantuntijat kaikkia kattomateriaaleja ja -tyyppejä varten.

Puhdistuksen yhteydessä arvioimme sekä katon että sadevesijärjestelmän yleiskuntoa veloituksetta. Jos havaitsemme kunnon rapistumisesta kieliviä merkkejä, voimme tehdä tarjouksen suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä.

Nähdään siis pian – viimeistään, kun syksy tai kevät tekee taas tuloaan! Tarpeen vaatiessa voimme hurauttaa avuksesi myös Huittisiin, Ikaalisiin, Hämeenkyröön, Kankaanpäähän, Kokemäelle, Nokialle tai Poriin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sastamalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sastamalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sastamalan alueella!

Rännien puhdistustyöt kaikkiin kohteisiin Sastamalan seudulla

Kuten sanottu, rännien puhdistus hyödyttää jokaista sastamalalaista sadevesijärjestelmää. Kattopalvelustamme voitkin tilata rännien puhdistustyöt Sastamalan seudulla kaikkiin kohteisiin omakotitaloista rivitaloihin.

Asuinrakennusten ohella kannattaa muistaa myös piha- ja ulkorakennukset. Esimerkiksi varasto, autotalli tai -katos, aitta ja rantasauna nauttivat vesikourujen puhdistuksesta siinä missä suurikokoisemmat naapurinsa.

Vaikka kohteessasi olisi useampi kerros, voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin. Esimerkiksi kerrostalon vesikourujen puhdistus ei tuota meille ongelmia. Käytössämme on varusteita ja kalustoa, joiden avulla rännien puhdistus onnistuu helposti, nopeasti ja turvallisesti peräti sadassa metrissä.

Vaikka teemmekin työt rutiinilla, palvelemme jokaista sadevesijärjestelmää yksilöllisesti. Otamme puhdistusprosessissa huomioon esimerkiksi vesikourujen materiaalin, kiinnitykset ja muut pienet yksityiskohdat. Tällä taktiikalla saadaan aikaan erinomainen puhdistustulos kouruparkoja kuluttamatta.

Juuri näistä samoista syistä kannattaa miettiä vielä kertaalleen, jos harkitset rännien puhdistusta itse. Pystytkö tarjoamaan sadevesijärjestelmälle likimainkaan yhtä hyvää palvelua?

Jos vastaus on ”ei”, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Älä anna edes pankkitilin saldon estää tekemästä viisaita päätöksiä, sillä työmme kelpaa kotitalousvähennykseen ja laskumme voit maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – tiesitkö, että sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon?

Vesikourujen puhdistuksessa kantavana ajatuksena on ehkäistä muun muassa tukoksia ja siten tarvetta tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukselle. Mikäli rännien puhdistus laiminlyödään, tukoksia ilmaantuu lähes sadan prosentin varmuudella.

Jos havaitset tukoksesta kieliviä merkkejä, ota asiantuntijamme pikaisesti langan päähän. Siten sadevesijärjestelmän suorituskyky saadaan palautettua mahdollisimman pian, eikä varsinaisia ongelmia ehdi välttämättä vielä kehkeytyä.

Kun sadevesijärjestelmä pelaa paikkaansa vesikaton, kattotuotteiden ja yläpohjan muodostamassa kokonaisuudessa, sekä sadevesijärjestelmä että sitä ympäröivät rakenteet pysyvät tyytyväisempinä. Tukossa oleva sadevesijärjestelmä sen sijaan päästää katolta virtaavat vedet räystäslautojen, julkisivun ja sokkelin riesaksi, jolloin voi ilmaantua esimerkiksi hometta, lahovaurioita ja pakkasrapautumia.

Myös ruosteen syömät reiät heikentävät sadevesijärjestelmän suorituskykyä. Vaikka vuotava sadevesijärjestelmä voi vielä toimittaa virkansa auttavalla tasolla, ohjaa se kuitenkin osan sade- ja sulamisvesistä mihin sattuu – aivan niin kuin tukokset.

Sadevesijärjestelmän kaivatessa mitä tahansa huomiota, tavoitat meidät ympäri vuoden sekä soittamalla että sähköisesti. Jätä kaikki sadevesijärjestelmän huolto- ja kunnostustyöt meille, niin lunastat itsellesi hetken arvokasta vapaa-aikaa!