Huopakattoremontti Säkylä

Huopakattoremontti Säkylä, koska oikein asennetusta ja hyvin huolletusta huopakatosta hyötyy koko rakennus – tilaa sellainen vanhan sekä ränsistyneen tilalle meiltä. Huopakatoilla on pitkä historia ja ne ovatkin ajan saatossa keränneet runsaasti lempinimiä: bitumikatto, kermikatto, bitumikermikatto ja pahvikatto. Huovan suosio on edelleen nykypäivänäkin suurta, sillä se on erittäin hiljainen, tyylikäs, moneen ympäristöön sopiva, kestävä, pitkäikäinen, ruostumaton, helppohoitoinen ja turvallinen liikkua, kun ei tarvitse liukastella. Elastisuutensa vuoksi huopaa voidaan asentaa monimuotoisille katoille – sisätaitteet, kattolyhdyt, seinäliittymät ja muutkaan haastavammat muodot eivät ole este. Huopakattoja näkeekin niin omakotitaloissa, kesämökeissä kuin erilaisissa piharakennuksissakin aina autotalleista varastoihin ja pihasaunoista grillikatoksiin. Huovasta saa vesitiiviitä harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja, mansardikattoja ja jopa tasakattoja.

Vaikka huopakatto onkin pitkäikäinen, ei sekään ihan kaikkea kestä. Me autamme sinua, kun katosta ei saa ehjää, tiivistä tai käyttökuntoista enää paikkailemalla. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat huopakattoremontit niin Säkylässä kuin muillakin lähipaikkakunnilla. Harjavalta, Eura, Kokemäki, Huittinen, Nakkila sekä monet muut kohteet saavat Suomen parasta palvelua meiltä. Oikeastaan koko Satakunta tuntee meidät tasokkaasta työstämme. Saavumme niin saareen, vaikeakulkuisen reitin päähän, keskelle kaupunkia, taajamaan ulkopuolelle kuin vaikkapa keskelle metsää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, kun huopakattoremontti alkaa tuntua ajankohtaiselta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Säkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Säkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Säkylän alueella!

Palahuopakattoremontti Säkylä – kun katto alkaa vuotaa syystä tai toisesta

Palahuopakattoremontti Säkylä, me autamme, oli vuodon syy mikä tahansa. Alun perin asennustöissä on saattanut sattua asennusvirheitä, jotka kostautuvat myöhemmin. Ehkä huopien kiinnitykseen on käytetty liian lyhyitä huopanauloja tai hakasia, jotka nousevat ajan kuluessa ylös, jättäen jälkeensä reiät. Kenties savupiipun pellitys jäi tekemättä tai ylösnostot toteutettiin puutteellisesti. Vanhemmista kohteista ei löydy välttämättä myöskään palahuopakaton tiiveyttä takaavaa aluskatetta, eli alushuopaa/aluskermiä. Monesti vaivat alkavat myös virheellisesti asennetuista tai uusimatta jääneistä läpivienneistä. Ja toisinaan se katto vain yksinkertaisesti tulee tiensä päähän palveltuaan uskollisesti vuosikymmenien ajan.

Palahuopakaton vuodot saattavat saapua vaivihkaa, jolloin ne eivät aina näy ulospäin, mutta yleensä jotain merkkejä on havaittavissa. Sisäilman laatu voi heikentyä ja jossain vaiheessa voi vesi päästä asunnon sisään asti. Palahuopakattoremonttiin on syytä ryhtyä aina mahdollisimman ajoissa kun ongelma huomataan.

Palahuopakattoremontin yhteydessä uusimme niin reikäisen pintahuovan kuin pohjahuovankin. Uusimme huonokuntoiset tai lahovaurioituneet otsalaudat ja aluslaudoitukset. Kastuneet villaeristeetkin saavat lähteä, eikä kastuneista sisäkattomateriaaleistakaan tarvitse enää kantaa huolta. Me toteutamme niin kattavat kunnostustyöt, ettei rakenteisiin jää kosteutta tai muutakaan ikävää yllätystä kytemään pinnan alle. Tilaa siis kokonaisvaltainen palahuopakattoremontti Säkylässä meidän kokeneilta kattoalan konkareiltamme!

Huopakaton uusiminen Säkylä mahdollistaa myös katon muutostyöt ja uudelleen varustelun

Huopakaton uusiminen Säkylä, luo koko rakennukselle uuden ja näyttävän ilmeen, mutta hyödyt eivät rajoitu vain ulkonäön kohennuksiin. Kattoremontin yhteydessä voidaan lappeille asentaa monenlaisia uusia kattotuotteita, jotka tekevät siitä turvallisemman sekä käytännöllisemmän kokonaisuuden. Kattosillat, lapetikkaat ja palotikkaat helpottavat katolla liikkumista, kun taas sadevesikourut ajavat vettä turvallisesti pois katolta. Aurinkopaneelien ansiosta voi säästää sähkölaskuissa ja erilaisten läpivientien, kuten kattovalokupujen tai kattoikkunoiden avulla lisätä luonnonvaloa pimeämpiin huoneisiin. Tuuletusventtiilien avulla huopakaton ja aluslaudoituksen ilmanvaihto paranee. Lisäeristeet lisäävät katon energiatehokkuutta.

Harjakatoille on mahdollista lisätä koko harjan pituudelle tuleva harja, joka auttaa pitämään rakenteet kuivina sekä rakennuksen terveenä. Pieneläinesteet ehkäisevät hiiri-invaasion ja lumiesteet äkilliset lumivyöryt, joskin huovan sirotepinnan karkeuden ansiosta ei äkillisistä lumivyöryistä tarvitse välttämättä huolehtia, katon jyrkkyydestä riippuen. TV-antenninkin paikkaa voi vaihtaa esimerkiksi rakennuksen päätyyn, kun katolla kerran jo muutenkin puuhastellaan.

Käsistämme kätevät moniosaajat voivat tehdä siis monenlaisia muutoksia katollasi. Kokeneet kattopeltiseppämme voivat tarvittaessa myös esimerkiksi pellittää savupiipun ja asentaa piipunhatun. Piipun uudelleen muurauskin onnistuu meiltä. Toisin sanoen huopakaton uusiminen mahdollistaa paljon. Voit jopa valita uuden pintahuovan värin vapaasti, onhan huopakattomateriaaleissa ylivoimaisesti eniten erilaisia malli- sekä värivaihtoehtoja. Tilaa huopakaton uusiminen Säkylässä meiltä ja päätä itse, mitä kattotyöt pitävät sisällään!

Palahuopakaton uusiminen Säkylä on laadukas kattotyö, joka toteutuu aina ajallaan

Palahuopakaton uusiminen Säkylä, meiltä, kun haluat, että huolehdimme katon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hoidammekin kaikki palahuopakattoremontit aina ajallaan, avaimet käteen -palveluna, joka sisältää kaiken suunnitteluvaiheesta, purkuun, aluskatetöihin, eristystöihin, kirvesmiestöihin, puutöihin, uuden palahuopakaton asennukseen sekä loppusiivoukseen ja purkujätteiden hävitykseenkin. Laadukas palahuopakaton uusiminen vaatii kattoasennusliikkeen eli kattofirman työkohteeseen perehtyneen työsuunnitelman. Tekniset asiantuntijamme esimerkiksi tarkistavat aina kohteen katon kaltevuuden, jotta voidaan valita oikeanlaiset uudet kattohuovat sekä kattotuotteet – palahuopakatto vaatii esimerkiksi jonkin verran jyrkkyyttä.

Meiltä löytyy kaikki palahuopakaton uusimiseen tarvittavat työvälineet, telineet, nosturit, suojatarvikkeet, kuljetuskalusteet sekä tietysti Suomen parhaat palahuopakattojen tekijät. Ympäristön haasteet eivät työtämme haittaa nekään. Mikäli kohteessa ei esimerkiksi ole sähköä, käytämme omaa aggregaattia tai vaihtoehtoisesti akkutyövälineitä. Huolehdimme ympäristön turvallisuudesta ja suojaamme sen pressuilla aina projektin aluksi.

Koulutettuina kavereina tiedämme, miten palahuovat tulee kiinnittää oikeaoppisesti ja taidamme jokaisen asennustyön haastavammankin vaiheen. Käytämme aina laadukkaita, säänkestäviä materiaaleja, jotka on sovitettu Säkylän olosuhteisiin. Näin palahuopakatto kestää mahdollisimman pitkään. Tilaa siis uusi palahuopakattosi meiltä!

Kun huopakatto vaurioituu tapaturmaisesti, me autamme

Aina huopakaton vauriot eivät ole seurausta pitkään kestäneistä ongelmista. Säkylässä nähdään monenlaisia kattoa koettelevia kelejä. Taloa tai kattoa vasten myrskyssä kaatuva puu voi aiheuttaa harmillisena yllätyksenä uudenkin huopakaton uusimistarpeen. Toisaalta kova tuuli saattaa myös repiä huopia irti katosta. Me taidamme kuitenkin niin pienemmät myrskyvauriokorjaukset kuin koko myrskyssä vaurioituneen katon uusimisenkin. Ei siis huolta, vaikka tilanne tuntuisi epätoivoiselta.

Kun katto on taas laitettu kuntoon, anna meidän huoltaa sitä säännöllisesti, jotta lappeille ei pääse syntymään olosuhteita, jotka altistaisivat sitä vuodoille. Puolivuosittain toteutetut kattohuollot vievät jo pitkälle.

Kaikkiin toteuttamiimme kattotöihin voi hakea rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta, joten kuluja ei tarvitse murehtia. Kotitalousvähennyksenkin mahdollisuus on olemassa, joten osan rahoista voi saada takaisin takautuvasti. Kun siis Säkylässä on aika uusia niin ajan kuluessa tai rajuilman seurauksena rikkoutunut katto, me teemme sen mielellämme!