Kattoremontti & Kattotyöt Säkylä

Luotettavan osaajan löytäminen kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Säkylässä on nyt varmempaa kuin koskaan, sillä Kattokorjaus-palvelu tarjoaa palveluitaan kaikille kotitalouksille ja taloyhtiöille. Meidän ammattilaisemme ovat raudanlujan ammattitaidon omaavia, motivoituneita ja ripeäotteisia. Tilaa meiltä mikä tahansa huopakattotyö (joihin meillä on syttynyt suorastaan erityinen palo), tiilikattotyö tai peltikattotyö. Katon uusiminen on edessä vasta pitkän ajan päästä, kun kattoa huolletaan säntillisesti, ja kun puolivuosittain tekemämme tarkastuksen avulla kaikki pikkuviatkin päästään korjaamaan heti tuoreeltaan. Pidämme silmämme auki aina katolla liikkuessamme, jotta osaamme kertoa muista tavoista katon kunnon kohentamiseen ja kattoremontin lykkäämiseen. Aluskatteen asennuksen yhteydessä saatamme suositella lintuverkkojen ja harjatiivisteiden asentamista, sillä näin aluskatetta voidaan suojata vaurioilta. Peltisepäntyönä tehdyt pellitykset suojaavat uusitun kattoikkunan läpivientiä sade- ja sulamisvesiltä.

Kohtuulliset hintamme voi maksaa verkkosivujemme kautta helposti haettavalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaiden kannattaa hakea kotitalousvähennystä. Ota yhteyttä kaikenlaisten avaimet käteen -pakettina tehtävien kattotöiden tiimoilta myös Eurassa, Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Oripäässä ja Pöytyällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Säkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Säkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Säkylän alueella!