Kattohuolto Säkylä

Anna kattosi hyviin käsiin, ja tilaa oman tai taloyhtiön katon huollot Säkylässä Kattokorjaus-palvelulta. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huollot tehdään aina yhtä hyvällä hinnalla, luotettavalla ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Ennen urakkaa annettuun tarjoukseen sisältyy kaikki tarvittava, eli esimerkiksi kattoa maalatessamme teemme niin alkutarkastuksen, tarvittavat tiivistykset, sammaleentuhokäsittelyn, kattopesun, ympäristön suojauksen, lopputarkastuksen ja -siivouksen kuin varsinaisen kattomaalauksenkin. Katon säntillinen ja oikea-aikainen huolto takaa sille pisimmän mahdollisen käyttöiän. Tilaa katon säännölliset puhdistukset ja muut, tarpeen mukaan teetettävät kattohuollot meiltä myös Eurassa, Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Oripäässä ja Pöytyällä. Meidän kauttamme saat myös kokeneimmat lumenpudottajat kattolumitöihin.

Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto kannattaa puhdistaa aina kevään ja syksyn tullen. Kulunut puoli vuotta on varmasti täyttänyt räystäskourut roskilla, joten ne puhdistetaan yksin tein. Katolla liikkuessamme huomaamme kaikki mahdolliset paikkaustarpeet, joista asiakas saa tarjouksen katon puolivuotishuollon päätteeksi. Tarvetta voi olla vaikkapa katon pinnoittamiselle tai rännien huoltomaalaamiselle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Säkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Säkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Säkylän alueella!