Kattoremontti & Kattotyöt Riihimäki

Onni on ehjä ja tiivis katto, mutta jos kaikki ei ole kunnossa, tilaa kattoremontti ja muut kattotyöt Riihimäelle meiltä. Kattoremontti on toki vasta viimeinen keino omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon kunnostamiseksi; jos suinkin mahdollista, toteutamme katon korjauksen. Säännölliset kattohuollot saavat tiilikaton, huopakaton ja peltikaton kestämään mahdollisimman pitkään ja tarvitsemaan vain satunnaisia paikkauksia. Erityisen paljon meillä on kerrottavaa huopakatoista ja tavoista pidentää huopakaton elinkaarta, mutta luota kaiken kattavaan asiantuntemukseemme myös tiili- ja peltikatoista sekä erilaisista peltisepäntöistä. Kattokorjaus-palvelun kautta tavoitat kattopeltisepät uuden katon viimeistelyvaiheeseen tai vaikka konesaumakaton asentamiseen.

Lintuverkkojen asentaminen on hyvä tapa estää katon korjauksia, sillä se pitää linnut ja oravat pois yläpohjasta. Kattoikkunoiden uusiminen sopii ennakoivaksi kattokorjaukseksi, mutta jos kattoikkuna on jo vuotanut, toteutamme kaikki yläpohjan korjaukset. Mitä nopeammin kattovuoto saadaan korjattua, sitä todennäköisemmin vältetään katon uusiminen – ellei katto ole niin vanha, että se kannattaa ikänsä puolesta purkaa ja uusia. Tilaa taloyhtiön tai oman rakennuksen kattotyöt meiltä myös Janakkalassa, Hausjärvellä, Hyvinkäällä ja Lopella. Kysy samalla lisää kotitalousvähennyksestä tai kotisivujemme kautta haettavasta rahoituksesta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Riihimäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Riihimäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Riihimäen alueella!