Vesikourujen puhdistus Riihimäki – kokeneet kourugurut valmiina palvelukseesi!

Etsitkö pätevää vesikourujen puhdistuspalvelua Riihimäellä? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä kattopalvelustamme saat kokeneet kourugurut käyttöösi kohteeseen kuin kohteeseen.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että sadevesijärjestelmä saa ansaitsemaansa laatupalvelua päästä päähän – olipa sen materiaali sitten terästä, alumiinia tai muovia.

Jos harkitset rännien puhdistusta itse, kannattaa hylätä ajatus saman tien. Vapaa-ajallesi on varmasti parempaakin käyttöä, ja sitä paitsi ammattilaisen työnjälki maksaa itsensä pitkällä aikavälillä huomattavasti paremmin takaisin.

Palveluumme kuuluu myös huippuhyödyllinen bonus. Arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin ilmaiseksi!

Usein silmiimme on pistänyt esimerkiksi lumi- ja myrskyvaurioita ja ruostetta. Mitä pikemmin tämän tyyppisiin ongelmiin päästään puuttumaan, sen helpommin ja edullisemmin ne hoituvat pois päiväjärjestyksestä. Täyden palvelun liikkeenä voimme tietysti tehdä samaan hengenvetoon hyvän tarjouksen muistakin katon tai sadevesijärjestelmän kaipaamista toimenpiteistä.

Älä tingi sadevesijärjestelmän puhtaanapidosta edes rahasyistä. Laskumme voit maksaa myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Mitä siis vielä odotat? Pyydä tarjous rännien seuraavasta kausipuhdistuksesta näiltä näppäimiltä!

Riihimäkeläisten ohella palvelemme mielellämme myös hyvinkääläisiä, janakkalalaisia, hausjärveläisiä ja loppilaisia kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä – julkista sektoria unohtamatta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Riihimäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Riihimäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Riihimäen alueella!

Riihimäellä sataa keskimäärin peräti 610 mm vuodessa – näin käy, jos rännien puhdistus unohtuu

Rännien puhdistuksesta Riihimäellä ei kannata tinkiä. Alueella sataa keskimäärin peräti 610 mm vuodessa, ja sadepäiviä on noin 110. Roskien tukkima sadevesijärjestelmä on voimaton vesimassojen virratessa katolta sen syliin.

Näin käy, jos rännien puhdistus unohtuu:

  1. Katolta virtaava vesi loiskii yli kourujen äyräiden, valuen todennäköisesti räystäslautojen ja julkisivun kautta sokkelin kupeeseen.
  2. Pian laudoitukset vetävät homeeseen. Ajan kanssa voi ilmaantua lahovaurioitakin.
  3. Pitkässä juoksussa jopa kivirakenteet voivat kärsiä kosteusrasitteesta. Kivirakenteisiin imeytynyt kosteus yhdessä ilman lämpötilamuutosten kanssa aiheuttaa pakkasrapautumista.

Samaan aikaan sadevesijärjestelmäkin kärsii kosteuden haittavaikutuksista, sillä roskien täyttämät rännit eivät kuivu kunnolla. Teräskourut ruostuvat ja alumiiniset hapettuvat.

Talvella roskien täyttämä sadevesijärjestelmä myös jäätyy helposti. Jää on yksi rajuimmista rasitteista, joita riihimäkeläinen sadevesijärjestelmä elämänsä aikana kohtaa. Ei ole mikään ihme, jos jo valmiiksi ylikuormittunut vesikouru lähtee katolta rynnivän lumikinoksen matkaan.

Erityisesti tasakatolla rännien puhdistus on kriittistä. Jos tasakaton sadevesijärjestelmä ei vedä, alkavat vedet kertyä katolle ja katto voi alkaa vuotaa.

Riihimäkeläinen, älä siis pihistele rännien puhdistuksessa. Tilaa työ meiltä säntillisesti joka kevät ja syksy, niin voit säästää rahat vaikkapa etelänlomaan!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole naapurin Reiskan heiniä

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on ammattiosaamista vaativaa työtä siinä missä vesikourujen puhdistuskin. Kotikonstein tukosten avaukseen voi tuhrautua vaikkapa kokonainen vapaapäivä, eikä sadevesijärjestelmä ole sen jälkeen välttämättä enää entisensä.

Älä siis vaivaa naapurin Reiskaa, vaan jätä tämäkin askare suosiolla kourugurujemme huoleksi! Meillä on tarvittava osaaminen, varusteet ja kalusto, joiden avulla saamme kaikkein tiukimmatkin tukokset auki nopeasti ja hellävaroen.

Varsinkin jäätukokset ovat viheliäistä sorttia. Pajunoksalla tökkimisestä ne eivät ole moksiskaan ja kirveskin rasittaa lähinnä sadevesijärjestelmää. Onneksi meillä on käytössämme ammattitason höyrytyslaite, jonka avulla saamme liuotettua jäätulpat syvältäkin syöksyputkien uumenista sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Nyt siis tiedät kenen puoleen kääntyä, kun sadevesijärjestelmä kaipaa mitä tahansa huomiota Riihimäellä tai Riihimäen lähistöllä sijaitsevassa kohteessasi. Halutessasi tarjota sadevesijärjestelmälle sen ansaitsemaa A-luokan palvelua, kattopalvelumme kourugurut ovat apu vailla vertaansa!

Jos jäätukokset riivaavat sadevesijärjestelmää talvesta toiseen, mitä jos asentaisimme sulanapitokaapelit? Niiden avulla esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmä on vaivatonta pitää vetovoimaisena läpi talven.