Kattoremontti & Kattotyöt Raisio

Meiltä saat kattopalvelua tarvittaessa nopeastikin, joten teetä kattoremonttisi ja muut kattotyösi Raisiossa Kattokorjaus-palvelulla. Nopeus ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö paneutuisi katon korjaamiseen, uusimiseen tai huoltamiseen koko tarmomme ja asiantuntemuksemme voimin. Kokeneet kattoammattilaiset tekevät kaikki omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattotyöt ripeästi, mutta ensiluokkaisen onnistuneesti ja virheettömästi. Palvelemme yksityisasiakkaita (joilla on mahdollisuus saada esimerkiksi kattoremontista kotitalousvähennystä) ja taloyhtiöitä myös Raision naapurikunnissa eli Maskussa, Naantalissa, Ruskossa ja Turussa.

Katto ei pärjää ilman huoltotoimenpiteitä ja satunnaisia paikkauksia. Konesaumakattoja pidetään lähes huoltovapaina, mutta nekin tulee puhdistaa ja kuntotarkastaa puolivuosittain, jotta ne kestäisivät satakunta vuotta. Kattopeltisepiltämme saat kaikki konesaumakattotyöt sekä muut peltisepäntyöt. Huollamme, korjaamme ja uusimme myös tavalliset peltikatot ja tiilikatot. Huopakattotöihin meillä on erityistä potentiaalia pitkän huopakattokokemuksemme vuoksi.

Jos lintuverkkojen asentaminen, kattosaneeraus, räystäskourujen tai kattoikkunoiden uusiminen tai vaikkapa aluskatteen tiivistys kaipaa rahoitusta, löydät sellaisen kotisivujemme kautta. Kaikki on kanssamme helppoa ja huoletonta, joten tule sinäkin tyytyväiseksi asiakkaaksemme, ja usko kattosi kunto meidän käsiimme! 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raisiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raisiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raision alueella!