Kattohuolto Raisio

Kun tilaat oman tai taloyhtiön katon huollot Raisiossa meiltä, saat paikan päälle kokeneet ja kouliintuneet ammattilaiset, jotka tietävät parhaat tavat juuri teidän kattonne huoltamiseen. Kesämökkien, omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen katot pitää puhdistaa usein. Katon puhdistusta tarvitaan kaksi kertaa vuodessa, olipa katto peltikatto, tiilikatto, varttikatto, huopakatto tai palahuopakatto. Lian poisto estää kattoa haurastuttavien ilmiöiden eli ruostumisen ja sammaloitumisen alkamisen. Lika ja roskat pitää poistaa myös sadevesikouruista, jotta ne kestäisivät ainakin 40 vuotta ja vetäisivät ilman vuotoja. Kaksi kertaa vuodessa tarvittuihin kattohuoltoihin lukeutuu myös kattotarkastus, minkä perusteella osaamme antaa pintaa syvempää tietoa juuri teidän kattonne kunnosta.

Teemme Raisiossa, Maskussa, Naantalissa, Ruskossa ja Turussa myös kaikki harvemmin tarvitut kattohuollot aina lumenpudotuksesta katon suojakäsittelyyn. Peltikaton huolto poikkeaa hieman muiden kattojen huolto-ohjelmista, sillä peltikatto ei pääsääntöisesti kärsi sammaleista. Näin ollen sammaleentuhokäsittelyjä ei tarvita. Peltikattoa piinaa ruoste, ja sen takia katto on hyvä maalata pariin, kolmeen kertaan sen elinkaaren aikana. Tiilikatot ja huopakatot pinnoitetaan erilaisilla aineilla, ja yleensä vain kerran.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raisiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raisiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raision alueella!