Vesikourujen puhdistus Raisio – kun arki painaa päälle, käänny meidän puolemme!

Nyky-raisiolaisen elämä on kiireistä, eikä vesikourujen puhdistustöihin haluta käyttää vähää vapaa aikaa. Monissa kohteissa vesikourujen puhdistus itse ei ole edes mahdollista – tai ainakaan kovin fiksua.

Juuri siksi kattopalvelumme on olemassa. Kun vesikourujen puhdistus on Raisiossa sijaitsevassa kohteessasi jälleen ajankohtaista, voit delegoida työn meille ja sillä välin itse harrastaa, keskittyä töihin tai vaikkapa viettää laatuaikaa perheen kanssa – miten vain haluatkin aikasi käyttää!

Taloyhtiössäkään ei tarvitse järjestää rännien puhdistustalkoita, sillä palvelemme mielellämme myös rivi- ja kerrostaloyhtiöitä. Meille edes satametriset kohteet eivät ole ongelma.

Mikä parasta, kaupan päälle arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin ilmaiseksi. Mahdollisista havainnoista kerromme viipymättä, ja tarpeen mukaan voimme antaa hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Kun esimerkiksi ruostevaurioihin puututaan hetimiten, ei alkavasta ongelmasta ehdi kehkeytyä isompaa riippakiveä.

Tarjoaako joku muu firma yhtä hyvää ja kokonaisvaltaisen ammattitaitoista vesikourujen puhdistuspalvelua Raisiossa? Pyydä siis tarjous jo tänään! Raisiolaisten ohella palvelemme myös maskulaisia, naantalilaisia, ruskolaisia ja turkulaisia.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raisiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raisiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raision alueella!

Mitä rännien puhdistus oikeastaan tarkoittaa ja miksi raisiolaisen ei kannata suhtautua siihen olan kohautuksella?

Monelle raisiolaiselle on itsestään selvää, mitä rännien puhdistus tarkoittaa. Vai onko sittenkään?

Normaalisti rännien puhdistus Raisiossa viittaa joka syksy- ja kevät suoritettavaan toimenpiteeseen, jonka yhteydessä vesikouruista poistetaan sinne kertyneet lehdet, risut ja neulaset. Jos kourujen pohjalle on kertynyt levää tai sammalta, myös kasvusto on poistettava.

Ideana on varmistaa, että sadevesijärjestelmä pääsee kuivumaan hyvin sateiden jälkeen. Roskien täyttämä sadevesijärjestelmä kuivuu hitaasti, jolloin esimerkiksi ruoste ja lehtien, neulasten ja risujen sekaan muodostuva jää aiheuttavat helposti vaurioita.

Toisaalta puhdistus ylläpitää myös sadevesijärjestelmän suorituskykyä. Jos roskien poisto ränneistä unohtuu, muodostuu sadevesijärjestelmään tukoksia, jotka estävät katolta valuvia vesiä poistumasta niille tarkoitettuja reittejä pitkin. Seurauksena voi olla kaikennäköistä riesaa homeisista ja lahoista laudoista pakkasrapautumiin ja jopa kattovuotoihin.

Vesikourujen puhdistus voi kuitenkin tarkoittaa myös kourujen ulkopintojen pesua. Etenkin valkoinen sadevesijärjestelmä menee nopeasti nuhjuisen näköiseksi. Kourujen ulkopinnoille kertyvä kuona (erityisesti happamat ilmansaasteet ja merisuola) kuluttaa myös sadevesijärjestelmää suojaavaa pinnoitetta tai maalipintaa.

Kun tilaat rännien puhdistuksen meiltä, voidaan kourut putsata tarpeen mukaan sekä sisä- että ulkopuolelta. Lupaamme kaikin puolin ensiluokkaisen puhdistustuloksen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on eri asia kuin vesikourujen normaali puhdistus

Tilanteesta riippuen vesikourujen puhdistus voi tarkoittaa hieman eri asioita. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on kuitenkin vielä kokonaan oma toimenpiteensä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tarkoittaa jo tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avausta. Tätä toimenpidettä ei tehdä kausiluontoisesti, vaan se on tarpeen, jos huomaat esimerkiksi räystäältä valuvan villin vesiputouksen tai rivin komeita jääpuikkoja.

Olipa kyseessä sitten vesikourujen puhdistus tai tukkeutuneen syöksyputken avaus, voit joka tapauksessa kääntyä meidän puoleemme. Riveistämme löytyvät asiansa osaavat rännimestarit kaikkiin sadevesijärjestelmän huolto- ja kunnostustöihin!

Työt kannattaakin jättää suosiolla meidän huoleksemme, sillä amatöörille niin vesikourujen puhdistus kuin tukkeutuneen syöksyputken avauskin on usein haastavaa ja jopa vaarallista puuhaa. Kotitalousvähennyskin jää saamatta.

Kun sadevesijärjestelmä huhuilee huollon tai korjauksen perään, saat meidät kiinni kätevästi sekä sähköisesti että soittamalla. Olemme käytettävissäsi Raisiossa ja Raision lähialueilla kaikkina vuodenaikoina – jopa talviaikaan!

Meiltä voit tilata myös ajankohtaiset kattotyöt. Teetä kaikki kerralla vaikkapa kauttamme saatavilla olevan rahoituksen ja osamaksun avulla, sillä isomman urakan yhteydessä yksittäisten askareiden hinta on aina edullisempi.