Kattohuolto Raasepori

Olitpa liikkeellä yksityisasiakkaana tai taloyhtiön edustajana, on hyvä idea tilata katon huollot Raaseporissa meiltä. Kattokorjaus-palvelulla on pitkä kokemus kesämökkien, omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen kattohuolloista, ja tarjoamme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme mielellämme käyttöösi. Oikealla tavalla suoritetut katon puhdistukset ja muut kattohuollot pidentävät katon ikää. Sammalet, jää ja lumi ovat turhia rasituksia, mitkä kannattaa poistaa – kysy lisää sammaleenpoistosta, lumenpudotuksesta ja jäänsulatuksesta, tai pyydä heti tarjous! Teemme kaikki kattohuollot myös Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Katot huolletaan pääsääntöisesti saman kaavan mukaan katemateriaalista riippumatta – vain peltikaton huolto poikkeaa hieman muiden kattojen huolto-ohjelmasta. Muilla katoilla voi kasvaa sammaleita, mutta peltikatto saattaa ruostua – niinpä sammaleenpoistokäsittelyjä ei tarvita, mutta peltikatto pitää maalata useimmin kuin muut katot pitää pinnoittaa. Olipa kyseessä peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai palahuopakatto, katto kuuluu puhdistaa roskista kaksi kertaa vuodessa. Samalla kertaa on syytä puhdistaa myös katon sadevesijärjestelmä, jotta roskat eivät tukkisi kattokaivoja tai räystäskouruja. Kevät- ja syyshuollon viimeistelee kattotarkastus, mikä antaa kokonaiskuvan katon kunnosta ja sen mahdollisesti tarvitsemista toimenpiteistä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raaseporissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raaseporissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raaseporin alueella!