Vesikourujen puhdistus Raasepori – älä lähde merta edemmäs kalaan!

Moni kaipaa Raaseporiin enemmän palveluita. Onneksi vesikourujen puhdistuspalvelua varten ei kuitenkaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan!

Kattopalvelustamme saat asiansa osaavat rännimestarit kohteeseen kuin kohteeseen Raaseporin alueella. Palvelemme myös Raaseporin lähiseudun asukkaita ja taloyhtiöitä Hangosta Kemiönsaareen, Salosta Inkooseen ja aina Lohjalle asti.

Meiltä sadevesijärjestelmäsi saa suorastaan kuninkaallista palvelua ominaisuuksistaan riippumatta. Lupaamme A-luokan puhdistustuloksen kouruja turhaan kuluttamatta!

Samalla vilkaisemme sadevesijärjestelmää ja kattoa siltä varalta, että muitakin huollon ja korjauksen tarpeita on jo olemassa. Rännien puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän yleiskuntoa erittäin hyvin, mutta ennen pitkää esimerkiksi ruostetta voi ilmaantua.

Jos tarvetta on, voimme antaa mitä kilpailukykyisimmän tarjouksen muistakin suosittelemistamme toimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät ammattilaiset kaikkiin kattotöihin sadevesijärjestelmän huoltomaalauksesta vuotavien rännien korjaukseen, katon paikkaukseen ja kattoturvatuotteiden uusimiseen!

Mietitkö nyt, paljonko rännien puhdistus Raaseporissa tai lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi maksaa? Laskemme hinnat kohdekohtaisesti, joten pyydä rohkeasti tarjous!

Joka tapauksessa hintaan kuuluu kaikki tarvittava työ, materiaalit ja kalusto. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja loppusumman voit maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin rännien puhdistussesongin lähestyessä, niin et jää ruuhkan jalkoihin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raaseporissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raaseporissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raaseporin alueella!

Raaseporissa kasvukausi on pitkä ja luonto vehreää – rännien puhdistus kriittistä

Rännien puhdistus puolustaa paikkaansa jokaisen raaseporilaisen katon peruskunnossapidossa. Raaseporissa kasvukausi on sisämaata pidempi ja luonto vehreää, joten ränneihin kertyy roskaa uskomattomat määrät.

Jos puhdistuksesta lipsutaan, alkaa sadevesijärjestelmän elinkaari typistyä nopeaan tahtiin. Esimerkiksi ruoste ottaa kostean bioroskan täyttämät kourut pian omakseen.

Talviaikaan roskainen sadevesijärjestelmä myös jäätyy helposti, ja jää voi aiheuttaa esimerkiksi vääntymiä. Jää saattaa painaa liki tonnin kuutiolta, eikä sadevesijärjestelmää ole suunniteltu kestämään niin raskasta taakkaa pitkiä aikoja kerrallaan. Pahimmillaan vesikouru repeää räystäästä kokonaan irti.

Ylimääräinen materia aiheuttaa myös tukoksia. Tukokset ovat siitä kiusallisia, että ne ohjaavat katolta valuvat sade- ja sulamisvedet aivan vääriin paikkoihin. Seurauksena olla mitä tahansa homeisista ja lahoista laudoista rapisevaan rappaukseen ja kattovuotoihin.

Ethän siis laiminlyö sadevesijärjestelmän puhdistustarpeita? Suositeltu puhdistustahti on kerran puoleen vuoteen, joka kevät ja syksy.

Tiesitkö? Uusimaa ja nimenomaan läntinen Uusimaa on Ilmatieteen Laitoksen mukaan sateisinta Suomea. Alueella sataa vuodessa keskimäärin yli 700 mm, mutta suurimmat sademäärät ovat olleet peräti 1000 mm. Tilastojen valossa sateisin kuukausi on tyypillisesti elokuu, jolloin sataa noin 80 mm vain yhden kuukauden aikana.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattiosaamista siinä missä vesikourujen puhdistuskin

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen, älä ryhdy itse tuumasta toimeen. Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus vaatii ammattiosaamista siinä missä vesikourujen puhdistuskin.

Pitkän uramme varrella olemme törmänneet moniin kohteisiin, joissa sadevesijärjestelmää on yritetty huoltaa ja kunnostaa itse. Joissain harvoissa tapauksissa lopputulos on ollut melko onnistunut, mutta useimmiten ei.

Esimerkiksi jään tukkiman sadevesijärjestelmän avaus itse on tyypillisesti enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Kun jäätukoksia lähdetään nujertamaan kotikonstein, saattaa sadevesijärjestelmä kärsiä vakavia vammoja. Meillä taas on käytettävissämme höyrytyslaitteisto, jonka avulla jäät liukenevat syöksyputkista, räystäältä ja katoltakin kirjaimellisesti kuin vettä vain.

Tietenkin myös työturvallisuusasiat on otettava huomioon. Maasta käsin sadevesijärjestelmän huolto tai korjaus onnistuu vain ani harvoin, ja räystäälle kapuaminen taas on amatöörille vaarallista.

Raaseporilainen, miksi siis käyttäisit omaa aikaasi sadevesijärjestelmän kunnossapitoon? Tee niin kuin jokainen järkevä raaseporilainen talonomistaja ja taloyhtiö – delegoi rännien puhdistus, tukkeutuneen syöksyputken avaus ja muut sadevesijärjestelmän vaatimat toimenpiteet kokeneille rännimestareillemme!