Kattoremontti & Kattotyöt Pyhäranta

Viemme kaikki taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattoremontit ja muut kattotyöt Pyhärannassa kunnialla maaliin saakka. Omakotitalojen ja kesämökkien kattoremonteista, katon korjauksista ja monista muista kattotöistä saa kotitalousvähennystä, joten katon kunnossapito onnistuu sen ja kilpailukykyisten hintojemme ansiosta kerrassaan hyvällä hinta-laatusuhteella. Myös kerrostalon tai rivitalon katto on hyvissä käsissä, kun katon huoltaa, korjaa, varustelee ja uusii Kattokorjaus-palvelu. Olet ehkä kuullut maineestamme huopakattoihin erikoistuneena kattofirmana, mutta myös tiilikattojen ja peltikattojen omistajat saavat meiltä laadukasta ja lahjakasta palvelua. Koska meille työskentelee myös kattopeltiseppiä, voimme uusia myös rivisaumatun katon, asentaa jalkarännit tai pellittää savupiipun.

Kotisivujemme kautta voit hakea joustavaa rahoitusta niin kattoremontille, oravaesteiden asentamiselle kuin vaikkapa vuotavien kattoikkunoiden uusimiselle. Kaikki kattotyöt tehdään avaimet käteen -pakettina, eli hintaan kuuluu myös loppusiivous – ja lopputarkastus. Takaamme, että kaikki etenee kunnialla maaliin saakka, ja että lopputulos nostaa hymyn huulillesi. Tule yhdeksi tyytyväiseksi asiakkaaksemme, ja tilaa meiltä tarvitsemasi kattotyöt – myös Pyhärannan ympäristössä eli Laitilassa, Raumalla ja Uudessakaupungissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhärannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhärannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhärannan alueella!