Kattohuolto Pyhäranta

Me olemme oikea firma ottaa yhteyttä, kun haluat kuulla, miten erilaiset kattohuollot Pyhärannassa kuuluu tehdä. Me osaamme huoltaa kaikkien kesämökkien, omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen katot – myös varttikatot. Varttikaton huolto ei paljoa eroa siitä, miten tiilikatot ja huopakatot huolletaan. Katon puhdistaminen on tärkeää, ja katon rasituksensietokykyä voidaan lisätä pesemällä ja pinnoittamalla katto.

Varttikatto, tiilikatto, palahuopakatto, huopakatto sekä peltikatto on hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Lika aiheuttaa sammaloitumista tai ruostevaurioita, joten roskat kannattaa poistaa ennen epäpuhtauksien pinttymistä. Kun katto harjataan, on oikea aika puhdistaa myös räystäskourut, jotteivät ne alkaisi vuotaa. Samalla tarkastamme koko katon, jotta voisimme tarpeen niin vaatiessa tehdä tarjouksen sammaleenpoistosta tai katon pinnoittamisesta. Peltikatto saattaa kaivata maalaamista, jotta se ei alkaisi ruostua. 

Kattokorjaus-palveluun voi luottaa kaikissa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattohuolloissa, myös lumenpudotustöissä. Lumien hallittu ja turvallinen pudottaminen katolta estää monet vahingot ja vaaratilanteet. Tarvittaessa toteutamme myös jään poiston katolta. Saadaksesi luotettavaa katonhuoltopalvelua, ota yhteyttä – myös Laitilassa, Raumalla ja Uudessakaupungissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhärannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhärannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhärannan alueella!