Huopakattoremontti Pyhäranta

Huopakattoremontti Pyhäranta – kun vanha katto on aika pistää uuteen uskoon, me autamme kokenein ottein. Kattoalan kokeneina ammattilaisina tiedämme, miten vuotavaa tai muutoin huonokuntoista kattoa tulee kohdella ja millaisista muutostöistä se voisi mahdollisesti hyötyä. Ajoissa toteutetun huopakattoremontin avulla katon elinkaari pitenee useilla vuosilla ja rakennus säilyy toimintakuntoisena vielä seuraavatkin vuosikymmenet.

Emme suosittele yhteiseloa huonokuntoisen vesikatteen kanssa, sillä toimimaton katto riskeeraa koko rakennuksen hyvinvoinnin. Mikäli katto ei enää vuodon tai muun vaurion myötä ole vesitiivis, saattaa yläpohjassa muhia varsinainen katastrofinpoikanen. Eristeiden homehtuessa ja puurakenteiden alkaessa lahota kärsivät niin sisäilman laatu kuin koko rakennuksen arvokin.

Älä siis tingi asumismukavuudestasi ja jää katsomaan sivusta, kun lahoavat lappeet painuvat lommolle, vaan kutsu meidät paikalle, kun huopakattoremontin aika koittaa. Toteutamme laadukkaat huopakattoremontit myös Pyhärannan eri lähipaikkakunnilla – Rauma, Kalanti, Laitila, Uusikaupunki, Monna sekä monet rannikon saarikohteet saavat uudet kattonsa meiltä. Toiminta-alueeseemme kuuluu toisin sanoen koko Varsinais-Suomi, minkä lisäksi matkaamme tarvittaessa myös maakuntarajojen yli, ihan Käsivarren Lappiin saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhärannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhärannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhärannan alueella!

Palahuopakattoremontti Pyhäranta – meiltä juuri sellainen katto, josta olet aina unelmoinut

Palahuopakattoremontti Pyhäranta, tilaa meiltä unelmiesi palahuopakatto! Palahuopa on monta loistavaa ominaisuutta, joiden ansiosta se on varsin ihanteellinen katemateriaali eri tyylisiin kohteisiin. Samoin kuin huopakattoremontti, myös palahuopakattoremontti on syytä toteuttaa ajallaan. Meiltä se hoituu varmoin ottein, sovitussa aikataulussa ja asiakkaanamme pääset vieläpä itse päättämään, miltä uusi kattosi tulee näyttämään.

Palahuovasta voi rakentaa esimerkiksi näyttäviä pulpettikattoja, klassisia harjakattoja sekä kulmikkaita mansardikattoja. Mallinmuutoksen myötä et tunnista kattoasi enää samaksi. Valitsit minkä tyylisen katon tahansa, katevalikoimamme kattaa monet eri muotoiset ja väriset laatat, jotka nekin piristävät ajan saatossa haalistuneen katon ilmettä. Kosmeettisten kohennusten lisäksi katto saattaa hyötyä myös sen käytännöllisyyttä parantavista lisävarusteluista eli erilaisista kattotuotteista. Uudet, ruosteettomat rännit ajavat sulamisvedet pois katolta ja kehystävät sitä samalla myös kauniisti. Kattotikkaat ja -sillat tekevät katolla liikkumisesta turvallisempaa, kun taas lumiesteet suojaavat sen ympäristössä kulkevia äkillisiltä kinosten maahansyöksyiltä. Aurinkopaneelien avulla voi itse tuottaa osan sähköstään ja kattoikkunoiden sekä ilmanvaihtoputkin kaltaiset läpiviennit ovat apuna tuuletuksessa. Toisin sanoen Pyhärannassa koko projekti hoituu meidän ammattilaistemme toimesta sujuvasti ja pian naapurienkin päät kääntyvä, kun katto on päivitetty kauttaaltaan uudenlaiseksi kokonaisuudeksi. Tee siis kattohaaveistasi totta ja tilaa meiltä palahuopakattoremontti!

Huopakaton uusiminen Pyhäranta, kun vanha kate on tullut elinkaarensa päähän

Huopakaton uusiminen Pyhäranta, meiltä, kun vanha huopakate on tullut elinkaarensa päähän. Huonokuntoinen kate ei tarjoa enää riittävää suojaa rakenteille rannikkoalueen ajoittain hyvinkin haasteellisilta olosuhteilta. Lämmönvaihtelu, myrskyt, ilmansaasteet, painavat lumikuormat ja porottava aurinko voivat tehdä katon oloista hyvinkin tukalat, jos huopa on menettänyt joustavuutensa sekä sirotepinnoitteensa. Lappeille saattaa kertyä sammalta, joka poraa huovan pintaan pikkuruisia reikiä. Kovan tuulenpuuskan kaatama puu voi aiheuttaa varsin ikäviä vaurioita ja lumikinos kiskaista huonosti kiinnitetyt kattotuotteet mukanaan lähtiessään vyörymään alas.

Huopakaton uusimisen ei tarvitse olla työläs operaatio – mitä varhaisemmassa vaiheessa se toteutetaan, sitä vähemmällä usein päästään. Joissakin tapauksissa uusi huopakate voidaan asentaa jopa suoraan vanhan päälle. Joskus vanhan katon myrskyvauriokorjaukset tai muut paikkailut tulee kuitenkin tehdä ensin. Riippumatta siitä, mitä metodia käytämme, saat jälleen pääsi päälle uuden, vuotovapaan ja turvallisen huopakaton!

Kun huopakaton uusiminen on purkissa ja katto on laitettu taas taistelukuntoon, voit tilata meiltä myös kaikenlaiset kattohuollot, joilla sen kuntoa ylläpidetään. Me pudotamme lumet turvallisesti, toteutamme tarvittavat sammaleentuhokäsittelyt ja suosimme katon puolivuosittain toteutettuja huoltotoimenpiteitä. Tilaa siis kaikki huopakaton palvelut Pyhärannassa meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Pyhäranta hintaan, johon sisältyy kaikki

Palahuopakaton uusiminen Pyhäranta, hintaan, johon meillä sisältyy kaikki muutokset ja uusien kattotuotteiden asennukset. Voit siis unohtaa piilokulut ja lisämaksut. Meillä palahuopakaton uusimisen hinta määräytyy katon koon, mallin, kunnon, läpivientien määrän sekä muiden yksilöllisten ominaisuuksien mukaan.

Kuluihin vaikuttaa myös se, millaista muutoksia katolla tehdään ja millainen katto on kyseessä – uutta aluskatetta kaipaavasta asuinrakennuksen katosta vai piharakennuksen katosta. Päivitetäänkö siis vain vanha vesikate vai tehdäänkö katolla muitakin muutoksia? Mikäli tarkka arvio juuri sinun palahuopakattosi uusimisesta kiinnostaa, käänny Pyhärannassa meidän puoleemme ja kutsu tiimimme katon tarkastuskäynnille.

Monia kattotöiden kustannukset huolettavat. Kattoremontit ja palahuopakatteiden uusimistyö kun eivät ole niitä kotitalouden edullisimpia investointeja meidän edullisista hinnoistamme huolimatta. Kyseessä on kuitenkin tärkeä investointi, jolla voi parantaa niin omaa asumismukavuuttaan kuin kohteen arvoa. Parhaimmillaan palahuopakaton uusiminen voi siis jopa maksaa itsensä takaisin säästöjen muodossa. Mikäli budjettisi ei kuitenkaan tarjoa riittävää joustoa, voit hakea sivujemme kautta rahoitusta helposti kaikista kattotöistä. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Omakotitalon huopakaton ja autotallin palahuopakaton uusiminen kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna

Oli kyse mistä tahansa pihapiirin huopakatosta tai sen kunnostustyöstä, kaikki kattotyömme alkavat aina sinun yhteydenotostasi ja sujuvat kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Tämän jälkeen me saavumme Pyhärantaan katon tarkastuskäynnille. Kuulemme sinun toiveesi, arvioimme millaisista toimenpiteistä katto voisi hyötyä ja sovimme kanssasi sekä hinnasta että aikatauluista. Kun kaikille on selvää, miten projekti lähtee etenemään, voit jättää kotiavaimesi ja kattoasi koskevat huolet meille. Heittäydy siis pitkäksesi riippumattoon ja palaa tapahtumapaikalle vasta, kun kaikki on valmista.

Me huolehdimme niin riittävien rakennusmateriaalien hankinnasta sekä rakennustelineiden paikalle kuljettamisesta. Kun miehistömme on turvavaljaissa ja hihat kääritty, ryhdymme hommiin. Puramme ensin vanhan katon uuden tieltä ja teemme huolellisesti tarvittavat pohjatyöt aina märkien eristeiden vaihdosta aluskatteen päivittämiseen. Kun yläpohja on saatu taas uuteen uskoon, asennamme uuden vesikatteen. Ja kiinnitämme tietysti tilaamasi läpiviennit sekä kattotuotteet tiukasti siihen. Kun uusi katto alkaa muotoutua, siivoamme piha-alueen jokaista roskaa myöten ja hävitämme projektin aikana syntyneet jätteet oikeaoppisesti. Projektin valmistuttua pääset ihailemaan lopputulosta. Näin huolettomasti hoituu niin omakotitalon huopakaton kuin autotallin tai muun piharakennuksen palahuopakaton uusiminen Pyhärannassa!