Kattoremontti & Kattotyöt Puumala

Kattokorjaus-palvelu on aktiivisesti mukana kaikenlaisissa kattoremonteissa ja kattotöissä Puumalassa – ota yhteyttä, niin tulemme tekemään sinunkin tai teidän taloyhtiönne kattotyöt! Kattokorjaus-palvelun kokeneet ammattilaiset ovat nappivalinta huoltamaan, korjaamaan tai uusimaan kattoa, olipa se sitten huopakatto, peltikatto tai tiilikatto. Huopakattojen tarvitsemiin kattotöihin ja kattoremontteihin meillä on suorastaan erityinen palo, mutta palvelemme laadukkaasti silloinkin, kun pelti- tai tiilikatto tarvitsee esimerkiksi kattovuodon korjaamista. Saat kauttamme lahjakkaat ammattilaiset myös erilaisiin peltisepäntöihin tai asentamaan lintuverkkoja, uusimaan kattoikkunoita tai toteuttamaan katon IV-töitä. Mahdollisuus saada kotitalousvähennystä ja löytää verkkosivujemme kautta joustava rahoitus lisäävät asiakkaidemme tyytyväisyyttä entisestään.

Saat kuulla kilpailukykyisen tarjouksen omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattotöistä, kun otat yhteyttä meihin päin. Tarjouksen laskemista varten tulemme käymään paikan päällä, sillä on tärkeää ottaa katto huomioon kokonaisuutena. Esimerkiksi katon reikien paikkaus ei paljoa auta, jos reikien aiheuttajaa ei samalla poisteta. Katto saadaan pysymään tulevaisuudessa ehjempänä esimerkiksi maalaamalla katto tai poistamalla siltä sammalet. Olemme valmiit palvelemaan kaikissa kattotöissä myös Juvalla, Mikkelissä, Ruokolahdella, Savitaipaleella, Sulkavalla sekä Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puumalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puumalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puumalan alueella!